7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,063
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Ve hatta bu iş bir gece yarısı dağ başında, Cihan'ın sucuk ekmek tarifi ile başladı bile diyebiliriz.... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D şimdi gözümün önüne geldide haklısın hocam ;D ;D ;D

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Kilo verme konusunda,Yavuz doğru şeyler yazmış.nacizane sabah kahvaltıdan 30 dk.öncesi 1-1,5 litre oda sıcaklığında su içilmesi inanılmaz kilo verdiriyor.(basit bir hesap 1500 cc oda sıcaklığındaki suyu 37 dereceye çıkarmak için 1500*17=25500 yani 255 cal.yakmak gerekiyor) bazıları bu kaloriyle ne kadar extradan bira içeriz veya yemek yeriz hesabı yapmazlarsa tabe ;D ;D ;D

Komutanım teşekkürler , teknik ve mantıklı bir yöntem gibi geldi bana.

Yavuz, dişli oran vs.. senin uzmanlık alanın, bi el atsana

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45836.0

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, dişli oran vs.. senin uzmanlık alanın, bi el atsana

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45836.0

baktım ona adamlar çok konsantre konuşuyor ;D , anlaması bile zaman alıyor.

aslankurt72' Alıntı:
Kilo verme konusunda,Yavuz doğru şeyler yazmış.nacizane sabah kahvaltıdan 30 dk.öncesi 1-1,5 litre oda sıcaklığında su içilmesi inanılmaz kilo verdiriyor.(basit bir hesap 1500 cc oda sıcaklığındaki suyu 37 dereceye çıkarmak için 1500*17=25500 yani 255 cal.yakmak gerekiyor) bazıları bu kaloriyle ne kadar extradan bira içeriz veya yemek yeriz hesabı yapmazlarsa tabe ;D ;D ;D

Yarından itibaren başlıyorum. Bu kadar su içip işe yaramazsa üstelik yollarda sıkışıpta titreyerek gezersem geri kalan saçlarınıda ben yolarım... ;D

discovery-V8' Alıntı:
baktım ona adamlar çok konsantre konuşuyor ;D , anlaması bile zaman alıyor.

Ben 1. vites oranı ve L range oranını anladım da son "dişli oranı" diğer yerde "diff axle ratio" dediğini anlayamadım.
Son dişli ile diff axle ratio aynı şey mi? Son dişli crawling ratio'yu neden etkilesin?

Offf ... cahillik de kötü yahu. Onaran kardeşler uyanınca aydınlatır bizi diye umuyorum.

Altuğ, çalışma lambası güzel. Montaj için ayak var mı?

acemi80' Alıntı:
Yarından itibaren başlıyorum. Bu kadar su içip işe yaramazsa üstelik yollarda sıkışıpta titreyerek gezersem geri kalan saçlarınıda ben yolarım... ;D
Osmaniye'de sabah sporlarımı yapamadım+su içemedim (tahliye nedeniyle malum misafirlik)+bol yemek=4günde 1 kilo
dün alper 1/4 kg.yaktırdı.3/4 kg.için çoook çalışmam gerek.

telsize 180 watt lık araç hoparlörünü taktım, ;D ;D ;D
Antalyaya giderken telsizi olmayan araç varsa sıkıntı çekmeyecek ,camı açması yeterli ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Osmaniye'de sabah sporlarımı yapamadım+su içemedim (tahliye nedeniyle malum misafirlik)+bol yemek=4günde 1 kilo
dün alper 1/4 kg.yaktırdı.3/4 kg.için çoook çalışmam gerek.

Komutanım ben kilomu tartmıyorum yanıltıcı oluyor, 3 hacim yağ 1 hacim kas a eşit miş ağırlık olarak, ben aslında sadece 10 kilo verdim 6 ayda ama kemerimdeki delikler arasında 19 cm fark var 6 ay öncesine göre.

6 ay önce 10 kiloluk dambıl ile zar zor çalışıyordum , şimdi 20 kiloluklarla güle oynaya ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
telsize 180 watt lık araç hoparlörünü taktım, ;D ;D ;D
Antalyaya giderken telsizi olmayan araç varsa sıkıntı çekmeyecek ,camı açması yeterli ;D ;D ;D

;D ;D ;D Belediye hoperlörümü bu be ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR