yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Hadi yaz bakalımSDC' Alıntı:Özelden yazıyorum...

Hadi yaz bakalımSDC' Alıntı:Özelden yazıyorum...
acemi80' Alıntı:Maalesef Türkiyede ekonomik durum sanatı ve sanatçıyı yaşatacak halden pek uzak. İnsanlar günlük ekmeğinin peşine düşmüşken sanatı yaşatması ve desteklemesi beklenemez.
Her şey para ile olmaz denebiir ama maalesef kural bu. Mimar Sinan'ı Mimar Sinan yapan önüne atılan altın keseleri ve Sarayca sunulan imkanlardı.
SDC' Alıntı:Hocam orada tartışmak istemedim...
Ülkemizde sanata ve sanatçıya bakışımız konusunda hemfikiriz...
Ama M.Sinan konusunda sizi biraz acımasız buldum açıkçası
Acaba bilmediğimiz ve sizin bildiğiniz farklı birşey mi var diye düşünmeden edemedim :![]()
Kısaca, ekibi satarım deorsunuzcihanülker' Alıntı:abicim valla benim saatim var ,o saaat geldimi hemen olay yerinden ya kaçarım ,yada yatarım ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Evi bari bulabilmişim ;D ;D ;D Tekrar özür diliyorum sizleri bırakıp gittiğim için , farkında bile değildim, günlerin birikimi yüzünden koyverdim kendimi ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Herkese merhaba, ;D ;D ;D
hafta sonu koşuşturması herhalde kimsecikler yok.
Hocam iyi eğlenceler,bizde 2 koldan alışveriş merkezlerine çıkacağız ;D ;D ;Dacemi80' Alıntı:Bizde birazdan yaylaya gideceğiz ekip bize doğru hareket etti. Buluşma yeri benim ev iki kol halinda dağa gidiyoruz 1.kol direk fenk 2. kol zorkun üzerinden fenk.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Hocam iyi eğlenceler,bizde 2 koldan alışveriş merkezlerine çıkacağız ;D ;D ;D
Yav bu saatte ne uykusu ?altug onaran' Alıntı:abi zaten okurken gözlerim kapanıyoryazarkende birkaç denemede yazabiliyorum ilk yazdıklarım hatalı oluyor ;D birazdan haiften bir şekerleme yapabilirim ;D
bu arada yükseltmenin fotoları yok