7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,698,932

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Maalesef Türkiyede ekonomik durum sanatı ve sanatçıyı yaşatacak halden pek uzak. İnsanlar günlük ekmeğinin peşine düşmüşken sanatı yaşatması ve desteklemesi beklenemez.
Her şey para ile olmaz denebiir ama maalesef kural bu. Mimar Sinan'ı Mimar Sinan yapan önüne atılan altın keseleri ve Sarayca sunulan imkanlardı.

Hocam orada tartışmak istemedim...

Ülkemizde sanata ve sanatçıya bakışımız konusunda hemfikiriz...

Ama M.Sinan konusunda sizi biraz acımasız buldum açıkçası :(

Acaba bilmediğimiz ve sizin bildiğiniz farklı birşey mi var diye düşünmeden edemedim ::smiley:

SDC' Alıntı:
Hocam orada tartışmak istemedim...

Ülkemizde sanata ve sanatçıya bakışımız konusunda hemfikiriz...

Ama M.Sinan konusunda sizi biraz acımasız buldum açıkçası :(

Acaba bilmediğimiz ve sizin bildiğiniz farklı birşey mi var diye düşünmeden edemedim ::smiley:

şunu anlatmak istedim insanların içerisindeki değerlerin ortaya çıkabilmesi için onlara imkan sunulması lazım. İmkan vermeden teşvik etmeden kimde ne cevher var bilemeyiz. Bu günkü ekonomik imkanlarda maalesef sanat ruhunun ve sanatçının gelişmesine engel teşkil edecek kadar kötü. Aklıma sinan geldi onu örnek verdim acaba sinan'a tanınan imkanlar olmasaydı ortaya bir mimar sinan çıkarmıydı?

discovery-V8' Alıntı:
Evi bari bulabilmişim ;D ;D ;D Tekrar özür diliyorum sizleri bırakıp gittiğim için , farkında bile değildim, günlerin birikimi yüzünden koyverdim kendimi ;D

Lafımı olur Yavuz abi,güzel gece için sana ve yengeye çok teşekkür.. Gerçi ben seni Disco nun içinde bulacağımdan emindim ama ;D eve girdiğin daha iyi olmuş ;D

Günaydın millet öyle erkenden (2.30 da) yatınca erkenden hortladım....

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese merhaba, ;D ;D ;D
hafta sonu koşuşturması herhalde kimsecikler yok.

Bizde birazdan yaylaya gideceğiz ekip bize doğru hareket etti. Buluşma yeri benim ev iki kol halinda dağa gidiyoruz 1.kol direk fenk 2. kol zorkun üzerinden fenk.

acemi80' Alıntı:
Bizde birazdan yaylaya gideceğiz ekip bize doğru hareket etti. Buluşma yeri benim ev iki kol halinda dağa gidiyoruz 1.kol direk fenk 2. kol zorkun üzerinden fenk.
Hocam iyi eğlenceler,bizde 2 koldan alışveriş merkezlerine çıkacağız ;D ;D ;D

Bune yavv kimsecikler yok ben bugün chevrolet toho yu 2" yükselttim siz daha burayabirkaç mesaj yazamadınız :smiley:))

abi zaten okurken gözlerim kapanıyor :smiley: yazarkende birkaç denemede yazabiliyorum ilk yazdıklarım hatalı oluyor ;D birazdan haiften bir şekerleme yapabilirim ;D

bu arada yükseltmenin fotoları yok

altug onaran' Alıntı:
abi zaten okurken gözlerim kapanıyor :smiley: yazarkende birkaç denemede yazabiliyorum ilk yazdıklarım hatalı oluyor ;D birazdan haiften bir şekerleme yapabilirim ;D

bu arada yükseltmenin fotoları yok
Yav bu saatte ne uykusu ?
yükseltmenin fotosunu çekmek aklıma gelmedi zate arka makaslı önlerde torsiyon ama arkalar az geldi 2cm daha yükseltecem

LR nin orjinal parçaları diğer araçların modifiyesi haline geliyor ;D ;D ;D

disconun orjinal tamponu samurai ye adapte edilince ;D

önce tampon epeybir daraltıldı ;D ;D ;D bizdeki far yıkamanın bağlantı noktaları samurai de en uç noktada ;D ;D ;D

[attachment=1]

kesilen tamponda köşelere doğru preste kıvırma işlemi yapıldı

[attachment=2]

[attachment=3]

ve diskonun plakalık kısmı eklendi

[attachment=4]

;D ;D ;D

bir caponda LR nin orjinala parçalarıyla modifiye edildi ;D ;D ;D

SL370399.jpg

SL370403.jpg

SL370406.jpg

SL370414.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR