7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,725,412

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Telefonu çökerttim sonunda ,numaraların hepsi uçtu, ;D ;D ;D

Geçmiş olsun şu çağda çok kötü bir olay. Ama Ufuğun bir bildiği var herhalde yine özet konuşmuş ama numaraları kurtarmanın yolunu biliyor gibi :D

Herkeze iyi geceler
buğünki gezimiz çamur kıtlığından biraz pasıf geçsede çok güzeldi ama üşeniyorum şimdi foto ve videoları yüklemeye

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi geceler
buğünki gezimiz çamur kıtlığından biraz pasıf geçsede çok güzeldi ama üşeniyorum şimdi foto ve videoları yüklemeye

Yarasa saatine yetişsede olur....

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Telefonu çökerttim sonunda ,numaraların hepsi uçtu, ;D ;D ;D

Geçmiş olsun. Benim gibi yap, outlook ile senkronize et ve yedeğini al birkaç yere. Elbet biri uçmaz elde kalır :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Geçmiş olsun. Benim gibi yap, outlook ile senkronize et ve yedeğini al birkaç yere. Elbet biri uçmaz elde kalır :smiley:
Yedek var,telefon senkronize,
ama bir türlü geri getiremiyorum ,kafayı yemek üzereyim,
gece uzun olacak bana ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi geceler

Öf Yunus keşke sizle gelseymişim, patladım evde sıkıntıdan :(

İyi kız olma ve bonus toplama çalışmalarımı askıya alıyorum, çok sıkıcı bişe :p

Yaşasın kötülük :D :D :D :D :D

Gelseydin güzel olurdu ama olsun ne yapalım artık başka zaman

Benim bukette fotolar yükleniyor fotolar büyük olduğu için çok geç doluyor şu ana 20 foto yüklendi acaba diyorum vaz geçip fotoları küçülterek koyayım ama son yüklediklerim yerinde kalımmı yazık 20 dakikadır bekliyorum boşa gitmesin :smiley:

gezi sayfası açılacak ama birkaç foto koyayım

SDC12457.jpg
hgfdfghjkjhgf.jpg

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederiz :smiley:

Ben henüz vermedim. Arthur'un katılmasını bekleyeceğim ;)

9 şubata daha çok var , şöyle profesyonel (baş harfi Ufuk olan mesela ;D ) birine bir foto çektireyim HDR feln yaptırayım tepeler bulutlu mulutlu sonra katılayım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler