7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,538,284

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

"1" oldu. Herkese günaydın. Dün gece herkesin pili bitmiş, ama en önce benimki bitmiş :smiley:

acemi80' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.
Günaydın.Arkadaşlar.
Hocam sabah baktım bayağı atak yapmışsın.Buradaki arkadaşlar ne kadar destek verdiler bilmiyorum ama 13 cülüğe yükselmişsin. ;D tabe oradki isimler gerçekten güçlü isimler.
Arkadaşlar oy vermeyen varsa üye olup aşağıdaki linkten hocaya destek atalım (ama çok da destek atmayalım hoca çok önlere gidip havalara girip aday maday olmaya kalkarsa temelli kaybederiz.;D ;D ;D)
http://www.yerelgundem.com/anketler/2011_yili_milletvekili_genel_secimlerinde_osmaniyei_tbmmde_kimler_temsil_etmeli.html

Yok yok aslında bu olmaması lazım, üyelik şartı aranması işi yavaşlatıyor. Şimdilik bizim Rektörle aynı oydayım ama zannederim bu gün onlarıda geçer. Bizim öğrenciler arasında henüz yayılmadı.

Bu iş hoşuma gitmeye başladı ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Yok yok aslında bu olmaması lazım, üyelik şartı aranması işi yavaşlatıyor. Şimdilik bizim Rektörle aynı oydayım ama zannederim bu gün onlarıda geçer. Bizim öğrenciler arasında henüz yayılmadı.

Bu iş hoşuma gitmeye başladı ;D ;D ;D
zatenbir adamın kanına o virüs girdikten sonra iflah etmez ona göre. :eek: :eek: :eek:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sayın Vekilim nasılsınız, ;D ;D ;D

Saol Kerim 10-15 yıldır her seçimde teklif ederler kabul etmezdim ama bir kıytırık ankette hırslandım. Şimdilik mevcut millet vekillerini geçmişim Bizim rektörle aynı hizadayım ama bu yeterli değil demeye başladım..... ;D ;D ;D ;D

Hocam tam destek veriyoruz,
bende sayfaya kayıt olup ,oy atayım,bir oy bir oydur.
daha önce yazdığınız sorunlardan dolayı,bende hiç sıcak bakmıyordum olaya,
ama sizin gibi değerli kişilerin ,ellerinizi taşın altına sokma vakti geldi gibi ,düşünüyorum.

acemi80' Alıntı:
Saol Kerim 10-15 yıldır her seçimde teklif ederler kabul etmezdim ama bir kıytırık ankette hırslandım. Şimdilik mevcut millet vekillerini geçmişim Bizim rektörle aynı hizadayım ama bu yeterli değil demeye başladım..... ;D ;D ;D ;D
Hoop Bahçeli' Yİ SAYMAMIŞSIN O BİZİM MİLLETVEKİLİ DEELMİ ;) ;)

Bu liste bütün partilerin listesi mevcut AKP ve MHP İl başkanları ve millet vekilleride var listede Bahçeli Parti genel başkanı olması sıfatı ile hadi onu dışarda bıraktım en aşağı ikinci sırada olmam lazım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR