KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok yok aslında bu olmaması lazım, üyelik şartı aranması işi yavaşlatıyor. Şimdilik bizim Rektörle aynı oydayım ama zannederim bu gün onlarıda geçer. Bizim öğrenciler arasında henüz yayılmadı.
Hocam tam destek veriyoruz,
bende sayfaya kayıt olup ,oy atayım,bir oy bir oydur.
daha önce yazdığınız sorunlardan dolayı,bende hiç sıcak bakmıyordum olaya,
ama sizin gibi değerli kişilerin ,ellerinizi taşın altına sokma vakti geldi gibi ,düşünüyorum.
Hocam beni de danışman alırsın artıkın ;D ;D ;D
Bu arad bişi aklıma geldi.Ben çubukta Alay komutanı ismail Osmaniye belediye başkan aday adayı Tv. canlı yayında soruyorlar kadronda kimler var.muhtemelen seni de söylemiştir ama beni de saymış.tabi ortalık darma duman. ;D ;D ;D
Hocam beni de danışman alırsın artıkın ;D ;D ;D
Bu arad bişi aklıma geldi.Ben çubukta Alay komutanı ismail Osmaniye belediye başkan aday adayı Tv. canlı yayında soruyorlar kadronda kimler var.muhtemelen seni de söylemiştir ama beni de saymış.tabi ortalık darma duman. ;D ;D ;D
Evet İsmailin meşhur patavatsızlıklarından biri idi. Canlı yayında "Ben belediye başkanı olursam Aslankurt ve Mete gibi arkadaşlarımız bana gönüllü danışmanlık yaparlar" demişti
Yok yok aslında bu olmaması lazım, üyelik şartı aranması işi yavaşlatıyor. Şimdilik bizim Rektörle aynı oydayım ama zannederim bu gün onlarıda geçer. Bizim öğrenciler arasında henüz yayılmadı.
Hocam, ben de oy verdim hayırlısıyla olursanız TBMM araç kartlarından 1 tanesini istiyorum şimdiden söyliyeyim ;D ;D
Yahu adam daha seçilemeden bunalacak ;D ;D ;D
Hocam, ben de oy verdim hayırlısıyla olursanız TBMM araç kartlarından 1 tanesini istiyorum şimdiden söyliyeyim ;D ;D
Yahu adam daha seçilemeden bunalacak ;D ;D ;D