7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,506,958
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
İnşallah ama ucuza kullanılmış, iyi duurmda bulursanız kaçırmayın. Pırıl pırıl duruşu ilk vinçlemeden sonra gidiyor :(

İlanlar bölümünde bir X8000 ilanı vardı ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana.

Benim kafamdaki 11-12bin lb lik bir vinç uygun fiyata bulunabilir ise.

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Benim kafamdaki 11-12bin lb lik bir vinç uygun fiyata bulunabilir ise.

emrak benim enişteye özelden mesaj at, navara bölümünde bir çocuk tmax vinç almış ,amcam halatı koptu diye ,yeni vinci satacam diye tutturmuştu bu bana yaramaz diye ,11 veya 12 binlik kumandalı , enişteye söyle fiyatını alsın çocuktan ,ucuza kapatın eğer satmadıysa

cihanülker' Alıntı:
emrak benim enişteye özelden mesaj at, navara bölümünde bir çocuk tmax vinç almış ,amcam halatı koptu diye ,yeni vinci satacam diye tutturmuştu bu bana yaramaz diye ,11 veya 12 binlik kumandalı , enişteye söyle fiyatını alsın çocuktan ,ucuza kapatın eğer satmadıysa

Abi şimdi mesaj atıyorum çok sağol.

cihanülker' Alıntı:
yarın yine ,şalgam,rakı,kokoreç,ve bilimum ilaç ve tedavi yöntemlerim var hastalarım için ,bu arada yaylada kar kalınlığı 30-40 cm miş

ceanim beni böyle tatli sözlerle kandirmayemi çalişiösin :smiley: :smiley: :smiley:

Haftaya geziye gidicem de onun için oturuyorum evde :smiley:

Cihan efendiiiii arka sağ koltuk tarafımdan rezerve edilmişdir.. Haberin ola Yastığımı filan da alayımda Yolda uyurum ohhhhhh :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Haftaya geziye gidicem de onun için oturuyorum evde :smiley:

Cihan efendiiiii arka sağ koltuk tarafımdan rezerve edilmişdir.. Haberin ola Yastığımı filan da alayımda Yolda uyurum ohhhhhh :smiley: :smiley:

aman aman sen gelme tamam ,haftaya gelirsin şansını tüketmeyelim ,arka ok dir ,yanında altuğ olacak, öndede ,onurcuk ,

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi haftaya ekip nasıl hareket edecek, kimler geliyor belli mi? hangi araçlar yola düşecek :smiley:

valla kerim ve ben ok yiz ,başka bildiğim kadarı ile şu anda kimse yok ,yavuz son dakika kıvırmassa , gelecek ,ama kıvırırsa sende benim arabaya kaynak şeklinde ,hareker saati sabah 11 en geç ,siz ona göre ayarlayın kendinizi

ben tavandaki istepneyi sökeyim hafta arası ,ne olur olmaz ,arka 6 cı koltuğu takayım , yavuz iel konuşayımda öncelikle araba ile gelecekse problem yok ama arabasız gelecek ise ,operasyonu yapayım ,ben kaçtım cümleten iyi geceler

Abartmayın ama çok heveslendirirseniz yakarım biletimi, Onurcuğumla Ankaraya gelirim ha ;D ;D ;D

O zaman hangi araca biniyosam sağ ön koltuğu alırım :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,861
Kaydolan Son Üyemiz
Tarhanacıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR