KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
emrak benim enişteye özelden mesaj at, navara bölümünde bir çocuk tmax vinç almış ,amcam halatı koptu diye ,yeni vinci satacam diye tutturmuştu bu bana yaramaz diye ,11 veya 12 binlik kumandalı , enişteye söyle fiyatını alsın çocuktan ,ucuza kapatın eğer satmadıysa
emrak benim enişteye özelden mesaj at, navara bölümünde bir çocuk tmax vinç almış ,amcam halatı koptu diye ,yeni vinci satacam diye tutturmuştu bu bana yaramaz diye ,11 veya 12 binlik kumandalı , enişteye söyle fiyatını alsın çocuktan ,ucuza kapatın eğer satmadıysa
valla kerim ve ben ok yiz ,başka bildiğim kadarı ile şu anda kimse yok ,yavuz son dakika kıvırmassa , gelecek ,ama kıvırırsa sende benim arabaya kaynak şeklinde ,hareker saati sabah 11 en geç ,siz ona göre ayarlayın kendinizi
ben tavandaki istepneyi sökeyim hafta arası ,ne olur olmaz ,arka 6 cı koltuğu takayım , yavuz iel konuşayımda öncelikle araba ile gelecekse problem yok ama arabasız gelecek ise ,operasyonu yapayım ,ben kaçtım cümleten iyi geceler