7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,493,741

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Haftasonu tüm yurt karlı olacakmış.

cihanülker' Alıntı:
olur hocam 25 fm ,hocam kamp yeri çok kolay , hallederiz

Sen bu frekansları sizin sayfada da hatırlat bari ortak bir dil oluşsun PMR 5 CB 25 FM gibi

acemi80' Alıntı:
Sen bu frekansları sizin sayfada da hatırlat bari ortak bir dil oluşsun PMR 5 CB 25 FM gibi

ok dir hocam bu arada ,ankara araba sayısı
1- cihanülker 2- kerim 3- can pektaş 4- ferdane 5- eren 6- alfonse 7- mustafa abi 8-mustafa tezel 9-çağlar

kaç arabaymışız arkadaşlar ,sadece alfonse iptal konusu var ,geride kalanların hepsi kesin katılımcı

Ben 7/24 olarak düşünmüştüm ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hep Bager yüzünden oluyor bunlar ;D ;D Onun yazdıklarını okuya okuya ket vurdurdu adam Türkçemizi ;D ;D
okuya okuya geliyorum gene ne oldu Allah aşkına ne varmış yazdıklarımda
hem ben senin gibi paralı okulda okumadım bukadar yazdığıma duva et

0700 bana uyar ancak ben hayatımda daha trafik cezası ödemedim. ;D ;D yani istisnalar hariç azami hızım 100 km. konvoy olursa zaten bu hızla ancak gitmek gerekir fazlası risk olur. Kerim de haklı kimi yakıt ikmali kimi yemek,sigara molası falan filan süre çok uzar bir hareket tarzı olarak aynı saatte çıkacaklar için hızları da yakın olursa mola bölgeleri mesela afyon cumhuriyet tesislerinde, ısparta ... tesislerinde denilebilir (sakin olan belirgin tesisler seçilebilir) orada biraz muhabbet yapıp devam edilebilir. Antalya'ya girerken mesela kepez de konvoy toparlanıp sonra birlikte görkemli bir şekilde ;D ;D girilip kamp yerine gidilebilir