7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,484,729
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Mete, çoktandır sahil yolundan gitmedim.şayet yol düzeltilmemişse(biraz zor) normal şartlarda benim direksiyonumla Osmaniye-Antalya 10 saat sürüyor. Ben olsam akşam uykumu alıp sabah 4- 5 gibi çıkarım akşam üzeri antalya da olurum.Ama yarasalar için veya daha fazla sigara içmek için yatmıyayım diye düşünenlerin nasıl hareket edeceğini bilemem. ;D ;D ;D

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Mete, çoktandır sahil yolundan gitmedim.şayet yol düzeltilmemişse(biraz zor) normal şartlarda benim direksiyonumla Osmaniye-Antalya 10 saat sürüyor. Ben olsam akşam uykumu alıp sabah 4- 5 gibi çıkarım akşam üzeri antalya da olurum.Ama yarasalar için veya daha fazla sigara içmek için yatmıyayım diye düşünenlerin nasıl hareket edeceğini bilemem. ;D ;D ;D

Gece 12 gibi hareket etmek uygun anladığım kadarı ile. Öğleden önce Antalyada oluruz eksiklerimizi gideririz.sonrada Ankara ekibi ile buluşuruz.

cihanülker' Alıntı:
ahh sende girsen o havaya , yani sende şansını bir zorlasan ,arabamız bol ,uçak otobüs gerisini halederiz

Keşke... :( Lakin durumum hiiiç müsait değil.

Senden orada iken Hasan usta veya Mehmet ile bir konuyu görüşmeni (eğer denk gelme durumunuz varsa) isteyebilirim.

aslankurt72' Alıntı:

Komutanım kim kullanırsa kullansın o yol 10 saatten önce bitmez, taşucu - gazipaşa arası çok riskli hele seracıların kamyonlarına denk gelirseniz dahada uzar.

hocam ben o güzargahı katil akdeniz turizmle gitmek gibi bir hata yaptım otobüsten indiğimde sürücüyü dövecektim nerdeyse ;D ;D ;D çok sakat bir yol aracın arkası virajdan çıkmadan önü yeni bir viraja giriyor

ufukozkan' Alıntı:

ben diyecektim 7 ne ya , yolunuz açık olsun direk kıvırma sebebi benim için bu ;D

Ben tavuklarla uyanma işini bırakalı çok oldu, 8:30 uyanırım sporumu kahvalımı yaparım 9:30 dan önce evden çıkmam, otobüse atlar gelirim. ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hocam ben o güzargahı katil akdeniz turizmle gitmek gibi bir hata yaptım otobüsten indiğimde sürücüyü dövecektim nerdeyse ;D ;D ;D çok sakat bir yol aracın arkası virajdan çıkmadan önü yeni bir viraja giriyor

;D ;D ;D ;D ben ilk gittiğimde o yolu , yol kenarlarında tabelaları olur bilmemne petrol 2 km ileride falan diye normal yollarda, bu yolda düzlük buamadıklarından benzinci bile yok, tabelalarda yazıyor ağaçlı petrol 60 km ileride, ama 60 km 3 saat sürüyor ;D ;D ;D ;D yol boyunca rum radyolarından başka radyo bulunmaz, arada BRT fm dinleyebilirsiniz ;D ;D en iyi tarafı bu yolda direksiyonda uyuma derdi yok.

otobüsün en arka koltuğundaydım :( hafiften dalmışım gözümü açtığım da bahsettiğin tabelalardan biri ile aramda 20 cm vardı korkudan kafam arka cama çartı ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hayırdır azmi abi de mi 33" üstüne terfi edicek ;D ;D ;D
255 75 16 takmış sürtüyor diye filanş vs neyse bugün konuştum ama zate gürültüden ne dediğinide pek anlamadım konuştuğumu bile unuttum neyse
he bu arada Altuğ sana fılanş lazım değilmi hazır yapmışken sanada yapayım :smiley:

yunus bager' Alıntı:
255 75 16 takmış sürtüyor diye filanş vs neyse bugün konuştum ama zate gürültüden ne dediğinide pek anlamadım konuştuğumu bile unuttum neyse
he bu arada Altuğ sana fılanş lazım değilmi hazır yapmışken sanada yapayım :smiley:

bu lastik nasıl sürter bende onu anlamadım, muhtemelen stopları söktüler yada rot kolu bir tur dönükken takıldı, yanlışlık var bu işte bu lastik bu arabada sürtmez 5,5 inch defender jantı kullanmıyorsa tabi.

discovery-V8' Alıntı:
bu lastik nasıl sürter bende onu anlamadım, muhtemelen stopları söktüler yada rot kolu bir tur dönükken takıldı, yanlışlık var bu işte bu lastik bu arabada sürtmez 5,5 inch defender jantı kullanmıyorsa tabi.
Bende emin değilim abi tam olarak ne dediğini lasşkleri yeni almış belkide daha büyüktür

yunus bager' Alıntı:

abi bizim lastik artikülasyonda çamurluk içine tam sığıyor flanş koyarsak sürtme yapacak :( ama 33" terfi edince istiyecem direksiyon turunu arttırmak için ;D ;D ;D
daha zaman var yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,128
Kayıtlı Üye Sayımız
166,858
Kaydolan Son Üyemiz
kondromin

Çevrimiçi üyeler

Geri