KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim çakmak yeri sol tarafta olduğu için telsiz takarken sıkıntı oluyordu. O kutunun içinde radyo vardı hemen yanında iç kısma bir çakmak taktırdım artık telsiz o kutu içerisinde kulanılacak ayak altında dolaşmayacak
Normalde havada uçarım ama sakın verme onu , olmadığında eksikliği ortaya çıkıyor, torpido gibi bişey olmadığından defender da eşyalar dökülüp saçılıyor ortalığa.
Normalde havada uçarım ama sakın verme onu , olmadığında eksikliği ortaya çıkıyor, torpido gibi bişey olmadığından defender da eşyalar dökülüp saçılıyor ortalığa.
Servis falan gündeme gelince aklıma geldi geçen yıl toyota yı peryodik bakıma götürmüştüm servis müdürüyle sohbet ediyoruz.Bizim düzenli aksatmadan getirmemiz falan derken.Müdür anlattı onun yalancısıyım.Dingo nun teki 0 corolla almış ilk 1000 km. bakımını 100 000 km.olarak algılamış araba hiç bakım görmeden 85 000 km. ye gelmiş sonra da paneldeki bazı göstergeler yanmaya başlamış servise getirmiş yağ artık nerdeyse sıvı halden katı hale geçmeye başlamış ve herkes şok. bu araba hiç yağ falan değiştirmeden 85 000 km.nasıl gitti diye. ;D ;D ;D
Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler için
Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler için