yunus bager' Alıntı:Sevtap abla bu geçe yok valla ben anlamam yok yazacam bundan sonra
Gidenlere iyi geceler bende kaçayım sabah iş var
discovery-V8' Alıntı:Geldim yine gittim yine gelirim ;D
amanos80' Alıntı:Benim garaj brandasını alsak mı, iş görür mü orada?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Günaydın... Gecenin bir yarısı, ya da sabahın körü mü demek lazım kestiremedim ama nerden çıktı bu bijon konusu? Neyse ben sonuca bağlıyayım da (matematiksel olarak) rahat edin.
5X27 > 6X17
LR > Capon
bu kadar basit. LR %32,3 daha güçlüdür.
Kerim 17'lik bijonu kas gücü ile kırabilirken, Yavuz'un sıktığı 27'lik bijonu 3 kişi 2m boru ile açabilmektedir.
Buradan şu sonuç çıkartılır:
(Kerim + 35%) x 3 x 2 = Yavuz
Yavuz, 8 Kerim gücündedir ;D
nkurtkaya' Alıntı:Günaydın... Gecenin bir yarısı, ya da sabahın körü mü demek lazım kestiremedim ama nerden çıktı bu bijon konusu? Neyse ben sonuca bağlıyayım da (matematiksel olarak) rahat edin.
5X27 > 6X17
LR > Capon
bu kadar basit. LR %32,3 daha güçlüdür.
Kerim 17'lik bijonu kas gücü ile kırabilirken, Yavuz'un sıktığı 27'lik bijonu 3 kişi 2m boru ile açabilmektedir.
Buradan şu sonuç çıkartılır:
(Kerim + 35%) x 3 x 2 = Yavuz
Yavuz, 8 Kerim gücündedir ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
parametreler eksik,
Bir LR sanayiye tamir için için 10 kere giderse,
Aynı birim zamanda ,Bir japon 1 kere gidip,sadece yağını suyunu değiştirip yola devam eder ;D ;D ;D
Bijonda kullanılan metal dayanımı ve sağlamlık işin işine girince hesap tamamen değişecektir, ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:http://www.sahibinden.com/1993_defender_110_sw_200tdi-49WQQaXQQ20082061WQQpXQQdisplayitem
;D ;D ;D ;D ;D ;D