7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,304
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bu arada yanıma 2 tane tek kişilik , 1 tane çift kişilik uyku tulumu alıyorum , 1 adet 2 kişilk çadır , arabanın tepesinde 2 kişilk yatacak yer ,ayrıca alt katta 2 kişilk yer var , ayrıca battaniye var , bende bunlar var buna göre plannınızı yapın ,toplam 6 kişiye göre

Etiketler

Ben çadır, tulum, mat alıyorum. Cihan abiy benim muşambayı unutmaa kovadan boşalırcasına yağmur diyorlar, rezil olmayayım oralarda )

Biz, çadır, uyku tulumu, mat, battaniye alıyoruz ama araba küçük olduğu için (Boluya geldiğim teriosla geleceğiz) fazla malzeme alamıyoruz. Bizi arada idare edersiniz artık. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Biz, çadır, uyku tulumu, mat, battaniye alıyoruz ama araba küçük olduğu için (Boluya geldiğim teriosla geleceğiz) fazla malzeme alamıyoruz. Bizi arada idare edersiniz artık. ;D ;D ;D

hocam ,arabada acısız şalgama aman yer ayırın gözünü seveyim ,votka ile içeceğim , birde arabaya geçici olarak bir port bagaj takın yahu ,yokmu eştte dostta bir tane ,şu arabalara takılan tipten port bagaj ?bayağı malzeme alıyor onlar

Şalgam ve fıstık tamam onların yeri hazır Seni ve Ufuğu unuturmuyum.

Sadece masa sandalye gibi malzemelere yer yok ;D

cihanülker' Alıntı:
adamlar ankarada kar var diyorlar , şakır şakır ,sağanak gökgürültülü yağmur yağıyor kime inanacağımızı şaşırdık yahu

1 dakika bekle sana süprizim var ;D ;D ;D