7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,136
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
şunu bir kenara notlıyayım,kaybolur falan ;D ;D ;D ;D

Sen hiç konuşma kup kuru havada israil elçiliğinin sokağına çıkarken içindeydim ben senin aracın ;D ;D ;D o yokuştan bir saat önce Arthurla çıkmıştım düz yol gibi gelmişti seninle çıkarken heycanlandım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

o toynaklı şey elizabethin salına salına çıktığı yerde dötünü başını sürten şey değilmi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

toynaklar değişti canim , birdahamı denesek , ne yapsak birde benim arkamdan ,toynakları güzel olan ,defenderı çektiğini unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
toynaklar değişti canim , birdahamı denesek , ne yapsak birde benim arkamdan ,toynakları güzel olan ,defenderı çektiğini unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dur dur senin için tam denemelik bir yerim var, ak koyun kara koyun hemen belli oluyor orada, Antalya sonrası deneyelim en az 3 saatini ayır temizliğide 1 gün sürüyor ;D ;D ;D

Süpriiiz ;D (alıntı LRO türkiyeden )

D90-200TDI' Alıntı:
22 Ocak gününün ilk saatlerinden başlayarak tüm Ege ve özellikle İzmir ve güneyinde 1004 mbar’lık bir Alçak Basınç merkezi geçişibeklenmekte. Sistem Cuma sabahı önce lodos ve kıble yönlerden esen sert rüzgar ve beraberinde yağışla yurda girecek. Yağışlar çok etkili ve sürekli olacak ve Cuma akşamına kadar kovadan boşalırcasına devam edecek. Ege deki yağış gece yarısı ve tüm Cuma günü sürecek ve sistem Cumartesi günü Batı Akdenize kayacak ve orada kovadan boşalırcasına yağarken bu sefer Ege’de poyraz hava sıcaklıklarını hızla aşağılara çekecek ve belkide kar başlayacak. Yüksek yerlere kar dahi yağar ama benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta bu kadar yağışın ardından birde soğuk ve poyraz kuzey Ege’ye gelmesi.
Siz siz olun resmi uyarıyı beklemeden hazırlıklarınızı yapın. Kriz masacılar masalarını hazırlasınlar ama malını canını seven suyun akacağı yerlerdeki engelleri şimdiden temizlesinler,gelen yağışın şakası yok.Kova kova ve sürekli bizim memleket altyapısının kaldıracağı cinsten değil malesef.
Yanılırsak yan gelir yatarsınız biraz da bana söylenirsiniz ama ya beklenen kötü hava gelirde hazırlıksız yakalanırsanız..S..istemin yurda girmesi Cuma günü sabah saatlerine de kayabilir ama mutlaka gelecektir orası kesin.
Marinalar tekne sahibi olanlar balıkçılar seracılar tarımsal arazi sahipleri yazlıkçılar aman dikkat bu cumayı cumartesiyi uyanık geçirmelisiniz. Yetkili kurumlar nasılsa olaya saatler kala uyarı yapacaklar ama o kadar zamanda ne yapılabilir bilemem ben zamanında hepinizi uyarayım. Bırakın denizdeki teknenizi karadakileri bile sıkıca bağlayın.
Cumanın ilk saatlerinden veya sabah saatlerinden başlayarak Ege bölgesi Cumartesi günü de Batı Akdeniz bölgelerimiz alarmda olmalı, belediye itfaiye can kurtaranlar acil durumda ne lazımsa hepsinin alarmda olması ve can mal emniyetinizi sağlaması gerekir,tabiki bu arada yerel barajlar dolmuş ise şimdiden yer açın bol su geliyor işin özeti bu. Tozlar da çok o nedenle yollar çok daha kaygan olacaktır, hatta pilotlarımızın da inerken sadece sulu zemine değil kaygan ve sulu zemine indiklerini unutmamaları gerekmekte, yani sert konmalılar ki tekerlek yere konduğunu anlasın. Aman yolcular rahatsız olmasın şeklinde inerseniz pistin yağmurda çektiğini görebilirsiniz.

Umarız, el birliği ile bunu da atlatırız,

CEMAL SAYDAM

E nasıl olacak ::smiley:

Off annem haberleri izleyip her 10 dk. da bir arayarak ruh hastası eder beni (bu sağlam halim) ;D ;D ;D

Birazdan Cihan gelir hiç bir şey yok, herşey yolunda kafanızı yormayın ben sizi sele kaptırmam der.... moral pompalar kafanızı yormayın :D

Cuma akşamı için kapalı pazar yerine matlar ,uyku tulumları ile idare ederiz. Cumartesi günü de otel/ pansiyon veya en kötü ihtimalle yüksekce (sele kapılmayacak) uygun yerlerde arabaların içerisinde sabahlarız. ;D ;D ;D

"Yarasa Katliamı Başladı" Aman dikkat ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42902.msg514208;boardseen#new

acemi80' Alıntı:
Birazdan Cihan gelir hiç bir şey yok, herşey yolunda kafanızı yormayın ben sizi sele kaptırmam der.... moral pompalar kafanızı yormayın :D

hocam valla abartıyorlar ,bir şey olmaz en son 1986-87 kar görmüştüm metrelerce ,bir dahada görmedim ama ani sel baskını yağmur filan olabilir ,fırtına olur ,severim kendilerini ,çok çok sıkışırsak , otelin lobisine baştan başa açarız çadırları yatarız dert etmeyin yaklaşık 2700 m2 lobi alanı var ,zemini halı kaplı ,ama inanın gideceğimiz koyda fırtınanın bile zevki anlatılmaz yaşanır ,her şeye değer yani , yeterki bir arada olalım ,tabii bunları bahane edip gelmeyen veya gelmek istemeyen arkadaşlarımada söyleyecek bir şeyim yok .

aslankurt72' Alıntı:
Cuma akşamı için kapalı pazar yerine matlar ,uyku tulumları ile idare ederiz. Cumartesi günü de otel/ pansiyon veya en kötü ihtimalle yüksekce (sele kapılmayacak) uygun yerlerde arabaların içerisinde sabahlarız. ;D ;D ;D

abi çok gerek kalacağını düşünmüyorum ama yinede sen önlemini al bence ,yengeden dayak yeme sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,125
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR