7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,161

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
sevtap kar yağıyormu be yavvv hala istanbulda ??? ??? ??? ???

Yağmıyor ne yazık ki :(

Oysa gece Uludağ gibi olmuştu bizim mahalle :-\

Çok dik bir yokuşumuz olduğu için Elizabeth'imi otoparka bile sokmadım, yokuşun başında bıraktım. Gece kontrol ettim, üzerinde bir karış kar vardı, büyülü bir görüntüsü vardı beyaz başlığıyla :smiley:

Epey seyrettim onu öle ağzım bir karış açık ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavv ben hala cevap alamadım bu ne diye ne bileyim belki sende bilmiyorsundur dedim :smiley:

Estetik operasyonu gibi bişe ;)

SDC' Alıntı:

Çok dik bir yokuşumuz olduğu için Elizabeth'imi otoparka bile sokmadım, yokuşun başında bıraktım. Gece kontrol ettim, üzerinde bir karış kar vardı, büyülü bir görüntüsü vardı beyaz başlığıyla :smiley:

.............

koz verme bu capon şeysi kullanan arkadaşlara, karda en dik yokuşa çıktım, en dik yokuştan indim felan de ;D ;D ;D

Ben kaçtım fırsat bulursam aralarda girerim.

cihanülker' Alıntı:
valla bizde özledik yav bu kar yağışını ,ankaraya gelmez oldu , gözlerim gökyüzünde bekliyoruz ,ha bugün ha yarın şeklinde :'( :'( :'( :'( :'(

Dün gece attı bizde biraz kar ama yere düşmeden eriyen cinsten, bu sene zor görücez biz kar. Ocakta benim bahçe duvarlarının tamamen gömülmüş olması gerekirdi :(

SDC' Alıntı:

Estetik operasyonu gibi bişe ;)
şunu bir kenara notlıyayım,kaybolur falan ;D ;D ;D ;D

Hiç boşuna heveslenmeyin, yokuş öle böle değil "balatasıyıran yokuşu" ;D ;D ;D

Anlayacağınız sizin caponlar kuru havada da çıkamaz orayı ;)

Denemesi bedava, mesai bitiminde kamyonu kap gel Onur Kolçak Bey :D :D :D

SDC' Alıntı:
Hiç boşuna heveslenmeyin, yokuş öle böle değil "balatasıyıran yokuşu" ;D ;D ;D

Anlayacağınız sizin caponlar kuru havada da çıkamaz orayı ;)

Denemesi bedava, mesai bitiminde kamyonu kap gel Onur Kolçak Bey :D :D :D

vala gülerim billa gülerim ,bizim çıkamadığımız yokuşu ,defender çıkarsa , bir daha gülerim ,devrii yetmez kızzz

cihanülker' Alıntı:
vala gülerim billa gülerim ,bizim çıkamadığımız yokuşu ,defender çıkarsa , bir daha gülerim ,devrii yetmez kızzz

Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracının kuru havada çıkma şansı var Cihan :D :D :D

Ama Elizabeth'im orayı her akşam ve her hava koşulunda çıkıyor zaten, eve gitmek için orayı aşmaya mecburuz ;)

Sadece dün gece buzlanma ihtimaline karşı otoparka sokmadım...

Hoş bize buzlanma da "fi fi" ama Peder Bey heyecanlanıyo, ona kıyamıyorum :smiley:

SDC' Alıntı:
Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracının kuru havada çıkma şansı var Cihan :D :D :D

Ama Elizabeth'im orayı her akşam ve her hava koşulunda çıkıyor zaten, eve gitmek için orayı aşmaya mecburuz ;)

Sadece dün gece buzlanma ihtimaline karşı otoparka sokmadım...

Hoş bize buzlanma da "fi fi" ama Peder Bey heyecanlanıyo, ona kıyamıyorum :smiley:

Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracım ile bir gezdireyimde antalyada , bak bakalım bir daha binesin geliyormu , sen kendin karar verirsin artık ,o yokuşa çıkarmı çıkmazmı diye

cihanülker' Alıntı:
Senin bilmemkaçbin cc motorlu, bilmemkaçyüz toynaklı gücündeki, otomatik vitesli aracım ile bir gezdireyimde antalyada , bak bakalım bir daha binesin geliyormu , sen kendin karar verirsin artık ,o yokuşa çıkarmı çıkmazmı diye

E tabiki Antalya'daki en güzel araç Cihan'ın VX100 ü olacak ;)

Tabe Umut gelmezse :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:

o toynaklı şey elizabethin salına salına çıktığı yerde dötünü başını sürten şey değilmi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,125
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR