fastjunkie' Alıntı:Cevap sayfa 110'da...
;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Katılmıyorum ceanim.... O dizi gerekli yerleri çok güzel rahatsız ettiDiğer aşk meşk abuk subuklara eyvallah da vadi lazım be hoca .... hiç olmazsa ucundan tutuyo bişeylerin....
yazargezeryolçizer' Alıntı:İstiyorsan sana çıkarayım,
ama sokakta sopa yersen yada arabayı çizerlerse karışmam, ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:dörtdur mesaji gonderemedim harbıden yagıyor bu sayfaya mesaj
iyide benım maıl zaten doluyodu ıyıce coşacak bunun bir hal ceresi yokmu? gelmesin bana uyari mailleri.
Mucahit bey burası böyle işte arkanızı döndüğünüz an birkaç sayfa geriden okumak zorunda kalıyorsunuzRedlinE' Alıntı:dörtdur mesaji gonderemedim harbıden yagıyor bu sayfaya mesaj
iyide benım maıl zaten doluyodu ıyıce coşacak bunun bir hal ceresi yokmu? gelmesin bana uyari mailleri.
ufukozkan' Alıntı:Katılmıyorum ceanim.... O dizi gerekli yerleri çok güzel rahatsız ettiDiğer aşk meşk abuk subuklara eyvallah da vadi lazım be hoca .... hiç olmazsa ucundan tutuyo bişeylerin....
frelander lerde var onun gibimialtug onaran' Alıntı:arkadaşlar stepnenin üzerine geri vitese bağlı bir lamba koysam şimdilik nasıl olur port bagajı yapana kadar
RedlinE' Alıntı:İyide 110 sayfaya gidemiyorumkı sayfa seç falan yokmu bu forumda
fastjunkie' Alıntı:Olay toplumsal eğitimde, O da bizde yok ayrı konu)
discovery-V8' Alıntı:Hoca bunu tartışırız, KV Irak kamera arkasnı seyret, film ekibinin tamamı, oyuncuların %90 amerikalı, geri kalan % 10 un içinde israillilerde var , amerikalı oyuncuların bazıları israil asıllı.
Hangi gerçeklik? siz cambaza bakarken cüzdanlar gidiyor ;D ;D ;D
Altuğ bagajda çakmak soketin varmı.altug onaran' Alıntı:arkadaşlar stepnenin üzerine geri vitese bağlı bir lamba koysam şimdilik nasıl olur port bagajı yapana kadar
yunus bager' Alıntı:frelander lerde var onun gibimi