KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Katılmıyorum ceanim.... O dizi gerekli yerleri çok güzel rahatsız etti Diğer aşk meşk abuk subuklara eyvallah da vadi lazım be hoca .... hiç olmazsa ucundan tutuyo bişeylerin....
Şimdi de sana katılıyorum abi, keselim şu tırtılın kafasını. Racon değil Kafa kesiyoruzzzzzzzzzz... ;D ;D
Bişiyi yasaklamak saçmalık Yavuz abi. O diziyi izleyip de onun gerçek dışı olduğunu kestiremeyen, mafyacılık oynayan gencin zaten kendisine bile yararı yoktur. Ben de izledim Kurtlar Vadisini, Deli Yürek vardı onu ne izlerdik.. Ama hiç mafyacılık oynamadım ) Olay toplumsal eğitimde, O da bizde yok ayrı konu )
dörtdur mesaji gonderemedim harbıden yagıyor bu sayfaya mesaj
iyide benım maıl zaten doluyodu ıyıce coşacak bunun bir hal ceresi yokmu? gelmesin bana uyari mailleri.
iyide benım maıl zaten doluyodu ıyıce coşacak bunun bir hal ceresi yokmu? gelmesin bana uyari mailleri.
Katılmıyorum ceanim.... O dizi gerekli yerleri çok güzel rahatsız etti Diğer aşk meşk abuk subuklara eyvallah da vadi lazım be hoca .... hiç olmazsa ucundan tutuyo bişeylerin....
Hoca bunu tartışırız, KV Irak kamera arkasnı seyret, film ekibinin tamamı, oyuncuların %90 amerikalı, geri kalan % 10 un içinde israillilerde var , amerikalı oyuncuların bazıları israil asıllı.
Hangi gerçeklik? siz cambaza bakarken cüzdanlar gidiyor ;D ;D ;D
Hoca bunu tartışırız, KV Irak kamera arkasnı seyret, film ekibinin tamamı, oyuncuların %90 amerikalı, geri kalan % 10 un içinde israillilerde var , amerikalı oyuncuların bazıları israil asıllı.
Hangi gerçeklik? siz cambaza bakarken cüzdanlar gidiyor ;D ;D ;D
öyle değil bijonlar müsait 6 mm falan yer var oraya tornada diş açıp bir platform hazırlayacam 3 noktadan sabitleyip üzerine dikdörtgen bir çalışma lambası takıcam