KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cihan arkadaş araban büyük biliyorum ama okadar malzeme ve adamı nasıl yükleyeceğini merak ediyorum doğrusu ??? ??? şehirlerarası gelenlerin eşyalarına yer ayırmayı unutma,
birde yolda ağır ağır giden siyah bir terios görürsen 25 Fm kanalından çağrı yap.Direksiyonu hanıma verip kısa bir süre goy goy yapmaya aranıza sıkışırım.şoförün sol tarafındaki kapı ile arasındaki boşlukta olur. Tabe aynı şey daha sonra yola çıkacak kerim için de geçerli ;D ;D
komutanım yer konusunda biz daha önce sormuştuk (t*y*t* buluşmasında ) sizin aracı bile bagaja koyarım demişti ;D ;D ;D şimdi yine aynı donanımla geliyoruz ve muhtelen sizin araca zor sığar ;D ama cihan abinin araçta sorun olmaz olsada diğer araçlara paylaştırabiliriz
komutanım yer konusunda biz daha önce sormuştuk (t*y*t* buluşmasında ) sizin aracı bile bagaja koyarım demişti ;D ;D ;D şimdi yine aynı donanımla geliyoruz ve muhtelen sizin araca zor sığar ;D ama cihan abinin araçta sorun olmaz olsada diğer araçlara paylaştırabiliriz
tamam aracı överken söylenenler ayrı gerçekler ayrı ;D ;D benim endişem hindistanda,pakistanda kamyon ve otobüslerde gördüğümüz manzara gibi olmasın. ;D ;D ;D
Siz ne zaman buluşup malzemelerin sığıp sığmadığını anlarız.Benim araç minik de olsa gerekirse ilave yocu/eşya alabilirim. ;D ;D ;D
Hocam Japondan tutunda ,amerikana kadar inceliyordu Nejat,
En son Def 90-V8 gibi bir şeyler yazıldı sayfada,
hangisi olursa olsun ,Nejatın eline geçince iyi bir aracın ortaya çıkacağı kesin.
ok değilmi ,alırım veya aldırırım ,ok ozaman yola çıkış saatimi 13-30 olarak veriyorum , sayfaya yazıyorum ,buluşma noktası eskişehir yolu arslanlı petrol diyorum ok ?
ok değilmi ,alırım veya aldırırım ,ok ozaman yola çıkış saatimi 13-30 olarak veriyorum , sayfaya yazıyorum ,buluşma noktası eskişehir yolu arslanlı petrol diyorum ok ?
Nejat hayırlı olsun, Hocam Japondan tutunda ,amerikana kadar inceliyordu Nejat,
En son Def 90-V8 gibi bir şeyler yazıldı sayfada,
hangisi olursa olsun ,Nejatın eline geçince iyi bir aracın ortaya çıkacağı kesin.
Evet, bu sabah devrini yaptık. Yeni sahibine hayırlı olsun. Tek tesellim uzağa gitmemesi. Hemen 2 sokak yanımda hala, özleyince gider bakarım, sağına soluna wd40 sıkar, camlarını silerim. Yani sahibi de Gezenbilir üyesi.
Şuan Amerikan ve Capon hariç tüm LR olan araçlara bakıyorum. Disco 1 V8 de olabilir, 110 V8 de. 90 hep beğendiğim ve istediğim bir araba ama oğlan çok sevmeyebilir. "Arka bagaj aynı ön aynı sadece arka koltukları yok" dediğimde direk olarak "ben nereye oturacağım" diye sordu ;D