emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Günaydın
Günaydın
aslankurt72' Alıntı:Cihan arkadaş araban büyük biliyorum ama okadar malzeme ve adamı nasıl yükleyeceğini merak ediyorum doğrusu ??? ??? şehirlerarası gelenlerin eşyalarına yer ayırmayı unutma,
birde yolda ağır ağır giden siyah bir terios görürsen 25 Fm kanalından çağrı yap.Direksiyonu hanıma verip kısa bir süre goy goy yapmaya aranıza sıkışırım.şoförün sol tarafındaki kapı ile arasındaki boşlukta olur. Tabe aynı şey daha sonra yola çıkacak kerim için de geçerli ;D ;D
tamam aracı överken söylenenler ayrı gerçekler ayrı ;D ;D benim endişem hindistanda,pakistanda kamyon ve otobüslerde gördüğümüz manzara gibi olmasın. ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:komutanım yer konusunda biz daha önce sormuştuk (t*y*t* buluşmasında ) sizin aracı bile bagaja koyarım demişti ;D ;D ;D şimdi yine aynı donanımla geliyoruz ve muhtelen sizin araca zor sığar ;D ama cihan abinin araçta sorun olmaz olsada diğer araçlara paylaştırabiliriz
nkurtkaya' Alıntı:Günaydın. Bugün hüzünlüyüm... O giderken arkasından bakmak çok zormuş... :'(
nkurtkaya' Alıntı:Günaydın. Bugün hüzünlüyüm... O giderken arkasından bakmak çok zormuş... :'(
Hocam Japondan tutunda ,amerikana kadar inceliyordu Nejat,acemi80' Alıntı:Hayırlı olsun Nejat. Vardır bir planın
discovery-V8' Alıntı:Günaydın millet ;D
discovery-V8' Alıntı:Cihan yarın beni saat 13:00 de evden alabilirmisin?
cihanülker' Alıntı:ok değilmi ,alırım veya aldırırım ,ok ozaman yola çıkış saatimi 13-30 olarak veriyorum , sayfaya yazıyorum ,buluşma noktası eskişehir yolu arslanlı petrol diyorum ok ?
SDC' Alıntı:Aaa sattın mı ???
Hay Allah ben bile üzüldüm
Neyse hayırlısı olsun :-\
çağlar' Alıntı:günaydın arkadaşlar.
nejat bey satıldımı arac?
acemi80' Alıntı:Hayırlı olsun Nejat. Vardır bir planın
yazargezeryolçizer' Alıntı:Nejat hayırlı olsun, Hocam Japondan tutunda ,amerikana kadar inceliyordu Nejat,
En son Def 90-V8 gibi bir şeyler yazıldı sayfada,
hangisi olursa olsun ,Nejatın eline geçince iyi bir aracın ortaya çıkacağı kesin.