7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,054
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sizin arka stop farları da 1 tl, ;D ;D ;D
bizde 1 tanesi 30 liradır , ;D ;D ;D -yok bir şekilde ucuza alırım ben,
;D ;D ;D ;D ;D Yok abi yanılıyorsun 2 tl ama bizdeki aleminyum jant sadece bijonu 7 tl :smiley: lüxe giriyorya o bakımdan oda en ucuz yerde

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yok Altuğ Capon ve Amerikancıları susturdum şimdi normal muhabbet ediyruz :smiley:)))))))))))999
Hakikaten beni susturdu ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Yok abi yanılıyorsun 2 tl ama bizdeki aleminyum jant sadece bijonu 7 tl :smiley: lüxe giriyorya o bakımdan oda en ucuz yerde
Benim aracı disco 2 yle kıyaslamak lazım,
yinede pahalı kalır ama hiç değilse fiyatlar daha yakın olur.

neyse ben kaçtım çayımı içip yatıcam yarın görüşürüz

yunus abi kerim abinin üstüne fazla gitme ben yeterince takılıcam zaten ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
neyse ben kaçtım çayımı içip yatıcam yarın görüşürüz

yunus abi kerim abinin üstüne fazla gitme ben yeterince takılıcam zaten ;D ;D ;D
Sizin araçta defender gibi uzun yol yapmıyor galiba, ;D ;D ;D
binekle gelip caponla yola devam ediyorsunuz ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hakikaten beni susturdu ;D ;D ;DBenim aracı disco 2 yle kıyaslamak lazım,
yinede pahalı kalır ama hiç değilse fiyatlar daha yakın olur.
Yaaa sen birdaha Dakar videosunu koy bakalım ;D ;D ;D ;D ;D

biraz baktımda bijonlarda değilde spacerlerde modele göre fark var galiba ya oda kolay iş bir kumpas bulsan sende örçer bana ölçüleri veririsin neyse sen bi bak lastikler kaç cm de sürter ona göre

bijonlar l200 ile aynı önemli olan dişi tutsun l200 dede M12x1,5 diş sendede aynı diş

yunus bager' Alıntı:
Yaaa sen birdaha Dakar videosunu koy bakalım ;D ;D ;D ;D ;D

biraz baktımda bijonlarda değilde spacerlerde modele göre fark var galiba ya oda kolay iş bir kumpas bulsan sende örçer bana ölçüleri veririsin neyse sen bi bak lastikler kaç cm de sürter ona göre

bijonlar l200 ile aynı önemli olan dişi tutsun l200 dede M12x1,5 diş sendede aynı diş
tamamdır 33*12,5*15 den vaz geçtim,aracı çok yoracak.
32*11,5*15 bence ideal ,sürtme payıda kalır gibime geliyor,ama lastikleri takmadan bilmek mümkün değil.
Bu ölçü BF bulamadım ama getirtecekler,lastikler gelsin ,ne kadar pay kalıyor bakayım.

bu mu ?
ISOFF2008061.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR