7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,231
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Siz dua edin don atlet o miami beach'de kalmadınız ) Çünkü bi ara öyle bi surat vardı ki Ufuk abi de harbiden ilk molada sizi bırakıp kaçacaz sandım..
;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Siz dua edin don atlet o miami beach'de kalmadınız ) Çünkü bi ara öyle bi surat vardı ki Ufuk abi de harbiden ilk molada sizi bırakıp kaçacaz sandım..
;D

Ankarya girer girmez kaçtı zaten, araban otelde değilmi diyoruz, s...tiret arabayı sonra alırım diyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D can havliyle Erenin arabaya transfer oldu ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ankarya girer girmez kaçtı zaten, araban otelde değilmi diyoruz, s...tiret arabayı sonra alırım diyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D can havliyle Erenin arabaya transfer oldu ;D ;D ;D ;D

Naptınız böyle adamı ilk fırsatta kaçıracak

Kar tırmanışı , Cihan çıkamaz diye defenderla ona cep yapıyoruz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Üstelik dedenin araba sürüşü berbat , çok sarsyor, sürekli votka ve redbullar üzerimize döküldü, çok şikayetçiyiz ;D ;D ;D

Bütün arabalar böyle sallanır zannediyordur, yıllarca jeep kullanınca alışkanlık yapmıştır

acemi80' Alıntı:
Naptınız böyle adamı ilk fırsatta kaçıracak

;D ;D ;D ;D ;D ben bilmiyorum, bir ara Cihan dedenin kulak arkasını yalamaya çalışıyordu ondan ürkmüş olabilir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ben bilmiyorum, bir ara Cihan dedenin kulak arkasını yalamaya çalışıyordu ondan ürkmüş olabilir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Şu anda yerde tepiniyorum

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D Dahada gelmez davosa ;D ;D ;D ;D

Yavuz ben buna bir hafta gülerim artık gülmekten yazamıyorum gözüm yaşardı klevyeyi göremiyorum

Cihan'ın arkadan Ufuğun boynuna sarılmış halini düşünüyorum da kaza yaptırmadığına şükredin

abooowwwwww len yavuz son opetten aldığımız ,cam suyunu içincemi böyle olduk biz ,anammmmm bu ne halll valla uçmuşuz billa uçmuşuz , bu ne yavv kulak mulak ,ufuk dede iyi dayanmış valla bize ;D ;D ;D ;D ;D