7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,734
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onurun gece son sözü "bugece kesin Kerim abiyi deviriyoruz" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5 dakika sonra Onur kayboldu, bulduğumzda devrilmişti Kerim beton gibi ayaktaydı ;D ;D ;D

Etiketler

Ufuk'un fotolar ve HDR uygulamaları süper. Kerim'in Capon şeysi bile kumsalda ne güzel görünüyor, şimdi Pajero ilanlarına bakmaya başlıyorum ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Ufuk'un fotolar ve HDR uygulamaları süper. Kerim'in Capon şeysi bile kumsalda ne güzel görünüyor, şimdi Pajero ilanlarına bakmaya başlıyorum ;D

Teşekkürler Nejatcım

Kerimin pajero ile ilgili sözlerini duyman lazımdı :smiley: :smiley: :smiley: Burda yazamam mümkün değil :smiley: :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:

;D ;D ;D önce bunu seyret ;D

th_Kum_eren_def_kerim.jpg

Baktım da arazide iş yapacak gibi bir şey göremedim zaten :smiley: Sadece poz vermek için de para harcayamam.

Gezide arazide en çok göze çarpan 07 Ahmetin tyt sı ve bir kaç defender dı. Sen yine defenderdan vaz geçme Nejat

acemi80' Alıntı:
Gezide arazide en çok göze çarpan 07 Ahmetin tyt sı ve bir kaç defender dı. Sen yine defenderdan vaz geçme Nejat

Hocam bazı arkadaşlar idda ediyorlardı defenderlar nerdeydi diye ;D ;D ;D

o sıralar vinçlendikleri için görememişler heralde , Gökhan yol yapıyordu ine çıka milletin çıkamadığı yerlerde ;D ;D

th_gokhantirmanis.jpg

yunus bager' Alıntı:
Abi ben bu işten bişey anlamadım defenderler başka yoldanmı gidiyor :smiley:))))

Bir suzuki, bir defender birde terios diyorum başlada bişey demiyorum ;D ;D ;D Terioslar süperdi, ciddiyim.

Defender lara haksızlık yapmasınlar Gökhan la beraber birdebeyaz defender vardı sonra ambulans defender olmadık yerlerde gezindiler.
Birde hakkını yememek lazım tek kapı pajero da çok iyi idi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR