7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,061
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onurun gece son sözü "bugece kesin Kerim abiyi deviriyoruz" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5 dakika sonra Onur kayboldu, bulduğumzda devrilmişti Kerim beton gibi ayaktaydı ;D ;D ;D

Etiketler

Ufuk'un fotolar ve HDR uygulamaları süper. Kerim'in Capon şeysi bile kumsalda ne güzel görünüyor, şimdi Pajero ilanlarına bakmaya başlıyorum ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Ufuk'un fotolar ve HDR uygulamaları süper. Kerim'in Capon şeysi bile kumsalda ne güzel görünüyor, şimdi Pajero ilanlarına bakmaya başlıyorum ;D

Teşekkürler Nejatcım

Kerimin pajero ile ilgili sözlerini duyman lazımdı Burda yazamam mümkün değil

nkurtkaya' Alıntı:

;D ;D ;D önce bunu seyret ;D

Baktım da arazide iş yapacak gibi bir şey göremedim zaten Sadece poz vermek için de para harcayamam.

Gezide arazide en çok göze çarpan 07 Ahmetin tyt sı ve bir kaç defender dı. Sen yine defenderdan vaz geçme Nejat

acemi80' Alıntı:
Gezide arazide en çok göze çarpan 07 Ahmetin tyt sı ve bir kaç defender dı. Sen yine defenderdan vaz geçme Nejat

Hocam bazı arkadaşlar idda ediyorlardı defenderlar nerdeydi diye ;D ;D ;D

o sıralar vinçlendikleri için görememişler heralde , Gökhan yol yapıyordu ine çıka milletin çıkamadığı yerlerde ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi ben bu işten bişey anlamadım defenderler başka yoldanmı gidiyor ))))

Bir suzuki, bir defender birde terios diyorum başlada bişey demiyorum ;D ;D ;D Terioslar süperdi, ciddiyim.

Defender lara haksızlık yapmasınlar Gökhan la beraber birdebeyaz defender vardı sonra ambulans defender olmadık yerlerde gezindiler.
Birde hakkını yememek lazım tek kapı pajero da çok iyi idi

acemi80' Alıntı:

Hocam Disco olacak sanırım bu sefer.