7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,423,707

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Benim ve Kerimin zamanında söylediklerimizi aynen tekrar etmişsin (aklınyolu bir) Neyse biraz teriosla daha gezsin bakalım gittikçe küçülmeye başlar gözünde. birde bakarsın hop satmış onu yeni arayışlara girmiş ;D ;D ;D ;D

aman hocam bari bu sefer haberimiz olsunda ,arabayı beraber alalım ,

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi alsaydık sana bir ,suzuki vitara , üstüne bir tavan çadırı, içine bir webasto, öne vinç ,yukarıya port bagaj , birde lpg çaktıkmı ,valla tadından yenmez ,bütün dünyayı dolaşırsın ,hem ekonomik,hemde çok kaçar az yakar
Şimdilik buna binelimde zaman ne gösterir bilemeyiz. Terios uzun yolda ve kasislerde arkadakileri çok sarsıyor.diğer 4*4 ler nasıl bir fikrim yok.

cihanülker' Alıntı:
aman hocam bari bu sefer haberimiz olsunda ,arabayı beraber alalım ,
Şimdi tecrübeleniyoruz.Terios teorik araştırmaların sonucunda en makulu idi fakat pratikte bazı şeyler farklı oluyor. ;D ;D ;D Tabi Yunus ne der şimdi bilmiyorum

aslankurt72' Alıntı:
Şimdi tecrübeleniyoruz.Terios teorik araştırmaların sonucunda en makulu idi fakat pratikte bazı şeyler farklı oluyor. ;D ;D ;D Tabi Yunus ne der şimdi bilmiyorum

mustafa abicim ,terios küçük bir şehirli 4x4 dü ,zorlamaya gelmez ,suzukinin yaptığı işin ve dayandığı şeklin ,yanına yaklaşamaz ve parçaları zukiden çok pahalıdır ,aksesuar bulunmaz ,uymaz ,iç hacimde dezavantajı da vardır ,yunus kardeşime sorarsan defender olmassa olmazı zaten

aslankurt72' Alıntı:
Mustafa abi bizimkisi defender fanatikliği o ayrı konu ama her 4x4 isteyene defender tavsiye edecek değilim yani :smiley:
Ama atlarla eşekleri ayırmak gerekir eşşek segmentinde :smiley: size tavsiye edebileceğim tek araç SUZUKI JIMMY
ama yok ben yarış atı istiyorum derseniz onu Çihan abi benden daha iyi bilir
hee ben katır istiyorum diyorsanız Defender derim :smiley:

altug onaran' Alıntı:
yarın ustanın yanına uğrar paket işin fiyat alırım kaç litreli depo olsun

Altuğ sadece depo yetmez, birde yakıt pompası falan olması lazım bunların. depo üstte bile olsa yakıt debisini o ayarlıyor diye biliyorum, verimli çalışması için şart, birde tutuşma olayı benzinli mazotlu ikisindede oluyor, Hüsemenin kide mazotluydu ama içine wd40 sıkmışlar galiba ondan alev aldı. ;D ;D

Fiyatları neymiş bunların bir öğrensene , sıfırı 1200- 1500 TL montaj depo dahi 5 taksitli fiyat. 1500 tl ye zaman ayar ve termostad dahil.

discovery-V8' Alıntı:
Altuğ sadece depo yetmez, birde yakıt pompası falan olması lazım bunların. depo üstte bile olsa yakıt debisini o ayarlıyor diye biliyorum, verimli çalışması için şart, birde tutuşma olayı benzinli mazotlu ikisindede oluyor, Hüsemenin kide mazotluydu ama içine wd40 sıkmışlar galiba ondan alev aldı. ;D ;D

Fiyatları neymiş bunların bir öğrensene , sıfırı 1200- 1500 TL montaj depo dahi 5 taksitli fiyat. 1500 tl ye zaman ayar ve termostad dahil.

dizellerde sızıntı olsa bile kolay kolay tutumaz ( dışardan müdehale edilmezse ;D biz bazen mangal yakarken kullanıyoruz WD40 ı )

abi deponun basıncıyla zaen çalışması çok zor pompayı falan usta ayarlayacak tam bilmiyorum ama birinde dahili pompa var galiba diğerin de depo kısmında pompa olucak

fiyat 500-550 civarındaydı ama fotolardaki haliyle

yarın konuşup araç dışında kullanılacak hale gelicek şekilde bir ayak ve askı için tekrardan bakıcam

heytem abi port bagajın ön tarafına portatif olarak yerleştirmiş ve boruyla çadırın içine vermiş sıcak havayı benzer bir çalışma süper olur.

yunus bager' Alıntı:
Mustafa abi bizimkisi defender fanatikliği o ayrı konu ama her 4x4 isteyene defender tavsiye edecek değilim yani :smiley:
Ama atlarla eşekleri ayırmak gerekir eşşek segmentinde :smiley: size tavsiye edebileceğim tek araç SUZUKI JIMMY
ama yok ben yarış atı istiyorum derseniz onu Çihan abi benden daha iyi bilir
hee ben katır istiyorum diyorsanız Defender derim :smiley:

yunus safkan ingiliz demeni tercih ederdim.

zaferbager41' Alıntı:
yunus safkan ingiliz demeni tercih ederdim.
Abi biz safkan ingiliz deyince akla 4,6 v8 ler geliyor :smiley:

Bu arada tanımayanlar varsa tanıştırayım Zafer abim küçük abim olur teknık konularda ne biliyorsam ondan öğrendim diyebilirim :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Abi biz safkan ingiliz deyince akla 4,6 v8 ler geliyor :smiley:

Bu arada tanımayanlar varsa tanıştırayım Zafer abim küçük abim olur teknık konularda ne biliyorsam ondan öğrendim diyebilirim :smiley:

özür Kendimi tanıtmam gerktiğini unuttum herkeze selam.

Hoş geldin Zafer gerçi biz seni ve diğer kardeşlerini tanıyorduk ama bu sayfaya yeni geliyorsun galiba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR