7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,960

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
ne var yahu drunk muhabbetlerinde ?? kız çocuğu muyuz biz pardon :smiley:

ne istersiniz su kızlardan? biz pederle karsılıklı yarısıyoruz.....Onun tahoe beni eziyo tabi o ayrı :(

alpaslanepli' Alıntı:
Ben bilmem hiç katılmadım ki !! :smiley:

Drunk muhabbetinde birşey yok. Sadece alkollu yakalanmam kötü olur dedim. kendisi de siteyi hobileri doğrultusunda takip ediyor zaten, bir de başka şehirde tek başıma yaşamaya yollamış beni belli birşeyler oturmuş ki, sitelerden falan bakalım bizim oğlan ne yapıyormuş gibi uğraşlara girme durumları hiç olmadı zaten karşılıklı güven ve saygı doğrultusunda. bu yüzdendir ki ben de alkollü yakalanma ihtimalini 0 a indirmek için Drunk'da alkol almadım. Drunk muhabbeti bundan ibaret. Yoksa devlet yasal olarak izin vermiş alkol almama babam ne diyecek :smiley: fakat özgürlük ayrı eşeklik ayrı.
15 yaşında teenage yaptın beni sen de :smiley: mahrem kalmadı bişi kalmadı yahu :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Drunk muhabbetinde birşey yok. Sadece alkollu yakalanmam kötü olur dedim. kendisi de siteyi hobileri doğrultusunda takip ediyor zaten, bir de başka şehirde tek başıma yaşamaya yollamış beni belli birşeyler oturmuş ki, sitelerden falan bakalım bizim oğlan ne yapıyormuş gibi uğraşlara girme durumları hiç olmadı zaten karşılıklı güven ve saygı doğrultusunda. bu yüzdendir ki ben de alkollü yakalanma ihtimalini 0 a indirmek için Drunk'da alkol almadım. Drunk muhabbeti bundan ibaret. Yoksa devlet yasal olarak izin vermiş alkol almama babam ne diyecek :smiley: fakat özgürlük ayrı eşeklik ayrı.
15 yaşında teenage yaptın beni sen de :smiley: mahrem kalmadı bişi kalmadı yahu :smiley:

Eh be Onur diyip diyeceğime pişman ettin ha.. Konu icabı takıldık. Bu zamanda kim kime ne desin. Dese dese Sevtap abla der ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Korkulcak bişey yok bea. Yavuz abiyede içirdim ben o gazozlardan. Bişey yapmıyor. Sadece JEEP istiyorum JEEP istiyorum bıktım landtan diye bağırdı o kadar...

Yuh ya bukadarda olmaz Land Land diye bağıran kimdi peki yan koltuktan ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Onur on-line gözüküyorsun ama sesin çıkmıyor. Bir işaret verde içim rahatlasın. Huzursuz oldum şiimdi...
hep açık sayfada arada sırada bakıyorum, huzursuzluğa gerek yok yahu :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Trafik falan yakalar diye şeyettim ben , ama Onur için meyva kokteyli lazım oda bende yok, olsa tükkan senin ;D ;D

"zaten bizi tennese falan bozar, bayan viskisiymiş onlar... ben de açayım chivas regal'imi scotch scotch..."
8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR