nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 28 Ocak 2010 #29,249 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ben allahtan devletten geri alıyorum ,vergiyi masraftan düşüp ,intikamınız alıyorum azcıkta olsa Genişletmek için tıkla ... İşte Cihan asıl mesele bu. Benim geri alma şansım olmadığı için bu tip araçlarla arama hep bu engel giriyor.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ben allahtan devletten geri alıyorum ,vergiyi masraftan düşüp ,intikamınız alıyorum azcıkta olsa Genişletmek için tıkla ... İşte Cihan asıl mesele bu. Benim geri alma şansım olmadığı için bu tip araçlarla arama hep bu engel giriyor.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 28 Ocak 2010 #29,250 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: İşte olay buduuurrrr.. Ööle capon yapmış, asfaltta nasıl gidermiş... Herşeyin bir bedeli var, ödemek lazım. Genişletmek için tıkla ... Bende 2002 Disco 2-V8 ,alıyordum az daha hem o parayı verip,hemde gidememek can sıkıcı olurdu ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: İşte olay buduuurrrr.. Ööle capon yapmış, asfaltta nasıl gidermiş... Herşeyin bir bedeli var, ödemek lazım. Genişletmek için tıkla ... Bende 2002 Disco 2-V8 ,alıyordum az daha hem o parayı verip,hemde gidememek can sıkıcı olurdu ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 28 Ocak 2010 #29,251 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Bende 2002 Disco 2-V8 ,alıyordum az daha hem o parayı verip,hemde gidememek can sıkıcı olurdu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... onun vergisi bunlarla kıyaslanmaz bile ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Bende 2002 Disco 2-V8 ,alıyordum az daha hem o parayı verip,hemde gidememek can sıkıcı olurdu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... onun vergisi bunlarla kıyaslanmaz bile ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 28 Ocak 2010 #29,252 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nejat bey doğru diyosunuz ama başka bir açıdan baktığımızda da ne zaman öleceğimiz belli değil, şu 3 günlük dünyada akılda kalmamalı birşey.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nejat bey doğru diyosunuz ama başka bir açıdan baktığımızda da ne zaman öleceğimiz belli değil, şu 3 günlük dünyada akılda kalmamalı birşey.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 28 Ocak 2010 #29,253 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: yok ben yıllık verdim, 2100.. ön arb kilit + kompresör parası. yazık ya ne diyim. bundan sonra 1 sayat 200 doylar canim Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bende aldi bir dujj ;D ;D japondan uzak durmak lazım. : yada minik japonlara yanaşmak lazım.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: yok ben yıllık verdim, 2100.. ön arb kilit + kompresör parası. yazık ya ne diyim. bundan sonra 1 sayat 200 doylar canim Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bende aldi bir dujj ;D ;D japondan uzak durmak lazım. : yada minik japonlara yanaşmak lazım.
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 28 Ocak 2010 #29,254 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: İşte Cihan asıl mesele bu. Benim geri alma şansım olmadığı için bu tip araçlarla arama hep bu engel giriyor. Genişletmek için tıkla ... ulen sana 99 -98 al dedim ben yahu ,hemde mekanik ,araç ,kalkıp benim gibi 2004 alırsan tabiki olmaz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: İşte Cihan asıl mesele bu. Benim geri alma şansım olmadığı için bu tip araçlarla arama hep bu engel giriyor. Genişletmek için tıkla ... ulen sana 99 -98 al dedim ben yahu ,hemde mekanik ,araç ,kalkıp benim gibi 2004 alırsan tabiki olmaz
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 28 Ocak 2010 #29,255 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Dışarı çıktı, akşam üstü dönecek, mesajınızı görür. Genişletmek için tıkla ... Nejat abi Bager'in telefonlarına da bakıyor musun ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Dışarı çıktı, akşam üstü dönecek, mesajınızı görür. Genişletmek için tıkla ... Nejat abi Bager'in telefonlarına da bakıyor musun ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 28 Ocak 2010 #29,256 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 28 Ocak 2010 #29,257 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: onun vergisi bunlarla kıyaslanmaz bile ;D Genişletmek için tıkla ... niye leyn uzaydanmı geldiki o disco 2
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: onun vergisi bunlarla kıyaslanmaz bile ;D Genişletmek için tıkla ... niye leyn uzaydanmı geldiki o disco 2
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 28 Ocak 2010 #29,258 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... onur sonra 6 ayda bir duşşşş
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... onur sonra 6 ayda bir duşşşş
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 28 Ocak 2010 #29,259 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: onur sonra 6 ayda bir duşşşş Genişletmek için tıkla ... Onurun Babasıda dujjjjj ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: onur sonra 6 ayda bir duşşşş Genişletmek için tıkla ... Onurun Babasıda dujjjjj ;D ;D ;D
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 28 Ocak 2010 #29,260 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben eve kaçıyorum birazdan hanım geliyor gideyim sağı ,solu toprlayayım ,birde masaya ufak rakıyı koyup mangalı yakayım ,sonrada aramaya başlarım tek ,tek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben eve kaçıyorum birazdan hanım geliyor gideyim sağı ,solu toprlayayım ,birde masaya ufak rakıyı koyup mangalı yakayım ,sonrada aramaya başlarım tek ,tek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 28 Ocak 2010 #29,261 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: onur sonra 6 ayda bir duşşşş Genişletmek için tıkla ... yazargezeryolçizer' Alıntı: Onurun Babasıda dujjjjj ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Abicim mantıklısını arıyoruz işte )) Olmadı Cihan abiden iş kıyafetlerini alırım sonra Dujjj ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: onur sonra 6 ayda bir duşşşş Genişletmek için tıkla ... yazargezeryolçizer' Alıntı: Onurun Babasıda dujjjjj ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Abicim mantıklısını arıyoruz işte )) Olmadı Cihan abiden iş kıyafetlerini alırım sonra Dujjj ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 28 Ocak 2010 #29,262 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben eve kaçıyorum birazdan hanım geliyor gideyim sağı ,solu toprlayayım ,birde masaya ufak rakıyı koyup mangalı yakayım ,sonrada aramaya başlarım tek ,tek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... vayy müdür erkencisin
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben eve kaçıyorum birazdan hanım geliyor gideyim sağı ,solu toprlayayım ,birde masaya ufak rakıyı koyup mangalı yakayım ,sonrada aramaya başlarım tek ,tek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... vayy müdür erkencisin
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 28 Ocak 2010 #29,263 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: niye leyn uzaydanmı geldiki o disco 2 Genişletmek için tıkla ... hem kasko değeri düşük hem aracın alım fiyatı, hem motor hacmi bir alt kademe, en yenisi 2003 model zaten .
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: niye leyn uzaydanmı geldiki o disco 2 Genişletmek için tıkla ... hem kasko değeri düşük hem aracın alım fiyatı, hem motor hacmi bir alt kademe, en yenisi 2003 model zaten .
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 28 Ocak 2010 #29,264 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Burda aslında Onuru değil, sabah akşam bizi Dujj layan sevgili hükümetlerimize bakmak lazım.. ) Osman Baydemir'den ne kadar nefret etsem de, ne güzel dedi ama adam "Ha.iktir diyoruuzz Ha.iktrr.." ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onuru düşünsenize vx100 almış , babası okul harcından fazla vergi ödüyor ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Burda aslında Onuru değil, sabah akşam bizi Dujj layan sevgili hükümetlerimize bakmak lazım.. ) Osman Baydemir'den ne kadar nefret etsem de, ne güzel dedi ama adam "Ha.iktir diyoruuzz Ha.iktrr.." ;D ;D ;D