7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,295

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Hocam bu nedir bilmiyorum ama itici olmadığı kesin

Espri yaptım Yunus Ustam doğrusu senin dediğindir. ingilizce (push) itmek demek, pusher da itici

acemi80' Alıntı:
Espri yaptım Yunus Ustam doğrusu senin dediğindir. ingilizce (push) itmek demek, pusher da itici
olsun hocam okadar cevap vermeniz bile yeterli bizim gençler onu bile söyleyemedi

yazargezeryolçizer' Alıntı:

fark ediyor biraz benzinle dene bence sonra farkı daha rahat görürüz ( dinleriz ) yağı da değiştirmek gerekir hatta yeni yağlar da lpg için olanlar var

yazargezeryolçizer' Alıntı:
evet birazda incelteyim yağı bakalım ne olacak.
Abi inceltmek derken daha düşük numaramı okadar anlamam ama pek tavsiye etmem habrika değerlrini pek aşma derim aslında bu soruya zafer abim iyi cevap veriri ama nedense okumaktan yazmaya yetiştiremiyor galiba ))

Pek anlamam amma yağı inceltmek keçelerin sıuzdırmasına sebep oluyor diye biliyorum.Araç eskidikçe daha kalın yağ kullanmak gerekir diye biliyorum

acemi80' Alıntı:
Pek anlamam amma yağı inceltmek keçelerin sıuzdırmasına sebep oluyor diye biliyorum.Araç eskidikçe daha kalın yağ kullanmak gerekir diye biliyorum
Hocam motor yağında o fark pek anlaşılmaz şanzıman , diferansiyel yağlarında olabilir

fastjunkie' Alıntı:
oooohoooo ;D ;D

Pronounciation you know
Bana hava atmana gerek yok onurcum bu kelimeler tatil beldelerinde manita ayarlamaya yarar benden geçti artık

Pronounciation you know
neyi telafuz edecem anlayabilsem nasıll okunduğunumu soruyorsun pardon bu forum sesli değil yazmalı ))))))))))))))))

abi telaffuz ne demek ?? Tabiki nasıl okunduğunu soruyorum ;D

fastjunkie' Alıntı:
abi telaffuz ne demek ?? Tabiki nasıl okunduğunu soruyorum ;D
Pardon sesli forum bileniniz varmı Onura telafuz edecemde ;D ;D ;D
Hiç boşuna yırtınma bana onun ne adı ne talafuzu nede kendisi lazım değil ne olduğunu ne işeye yaradığını biliyorumya o bana yeter