7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,295
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Pardon sesli forum bileniniz varmı Onura telafuz edecemde ;D ;D ;D
Hiç boşuna yırtınma bana onun ne adı ne talafuzu nede kendisi lazım değil ne olduğunu ne işeye yaradığını biliyorumya o bana yeter ;) ;)

Sen varya allah vere de 7/24 kampına falan gel hele bii :smiley:)) Sana yapacaklarımı biliyorum ben ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Sen varya allah vere de 7/24 kampına falan gel hele bii :smiley:)) Sana yapacaklarımı biliyorum ben ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sıradaki capon gelsin cipcide olabilir diyecem ama Ufuk abi zate forumda tek elleşmemek lazım ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sıradaki capon gelsin cipcide olabilir diyecem ama Ufuk abi zate forumda tek elleşmemek lazım ;D ;D ;D ;D ;D
Bütün kamikazeler gelip,
patlıcan güzelinin kasada hatıra fotoğrafı çektireceğiz ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bütün kamikazeler gelip,
patlıcan güzelinin kasada hatıra fotoğrafı çektireceğiz ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olur neden olmasın caponların gidemediği yerde bırakırsınız patlıcan güzelinin kasada devam edersiniz ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aaaaa pardon ama ne oldu şimdi ?? Münakaşayı mı kazandın ??? Adam kendi kendine gelin güvey yahuu.
Ben o manada demedim onu.. Bittin sen manasında dedım :smiley:)

Ben kaçar herkese iyi geceler.

fastjunkie' Alıntı:
Aaaaa pardon ama ne oldu şimdi ?? Münakaşayı mı kazandın ??? Adam kendi kendine gelin güvey yahuu.
Ben o manada demedim onu.. Bittin sen manasında dedım :smiley:)

Ben kaçar herkese iyi geceler.
Nedense o manya geliyor :smiley:)))))))
hadi iyi geceller bende kaçayım sabah erken İstambula gidecem

İyi geceler.
Arkadaşlar, son etapta arkadaşın arabası (Daihatsu Terios) çok zorlandı ve pis bir koku geldi. Bu arada araç elektronik defransiyel kilitliydi. Dönüşte ise alt takımlarda bir şıkırtı (diyeyim) gelmeye başladı. Sizce ne olmuş olabilir?

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olur neden olmasın caponların gidemediği yerde bırakırsınız patlıcan güzelinin kasada devam edersiniz ;D ;D ;D
Kadraj meselesi,
kesin öyle gözükür,
Baksana Antalyada kumdan Cherokee çıkaran defender var,
izleyen herkes defendere bak son teknoloji aracı çıkarıyor diyor ;D ;D ;D
ama gerçekte hilux ikisinide sırtlamış getiriyor ;D ;D ;D

amanos80' Alıntı:
İyi geceler.
Arkadaşlar, son etapta arkadaşın arabası (Daihatsu Terios) çok zorlandı ve pis bir koku geldi. Bu arada araç elektronik defransiyel kilitliydi. Dönüşte ise alt takımlarda bir şıkırtı (diyeyim) gelmeye başladı. Sizce ne olmuş olabilir?
Ali abi araç düz vitesmi.

amanos80' Alıntı:
İyi geceler.
manuel ise koku debyajdan gelir diyecem ama otomatikse anlamam

amanos80' Alıntı:
Evet Kerim. Son etapta zorlayınca koku geldi, çekilmeyi tercih ettik.
Ali abi ,düz viteste,genelde koku zorlamayla,yarım debriyajla,balata kokusu gelir,

Alt takımlardan gelen şıkırtı bir çok sebepten olabilir,
mekanik bir arıza yormadan önce ,
egzoz takozları vb. gibi kontrol edin ,altı çarpmışsa takozlar kayabilir,egzoz takozlardan çıkabilir buda ses yapar,
koruma varsa yerinden oynayıp oynamadığına bakın,

Orada arabaya müdahale eden arkadaşlarda " debriyaj balatasından gelir bu koku " dediler ama... Debriyajla bir müdahalemiz de olmadı ki?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR