KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Pardon sesli forum bileniniz varmı Onura telafuz edecemde ;D ;D ;D
Hiç boşuna yırtınma bana onun ne adı ne talafuzu nede kendisi lazım değil ne olduğunu ne işeye yaradığını biliyorumya o bana yeter
Aaaaa pardon ama ne oldu şimdi ?? Münakaşayı mı kazandın ??? Adam kendi kendine gelin güvey yahuu.
Ben o manada demedim onu.. Bittin sen manasında dedım )
Aaaaa pardon ama ne oldu şimdi ?? Münakaşayı mı kazandın ??? Adam kendi kendine gelin güvey yahuu.
Ben o manada demedim onu.. Bittin sen manasında dedım )
İyi geceler.
Arkadaşlar, son etapta arkadaşın arabası (Daihatsu Terios) çok zorlandı ve pis bir koku geldi. Bu arada araç elektronik defransiyel kilitliydi. Dönüşte ise alt takımlarda bir şıkırtı (diyeyim) gelmeye başladı. Sizce ne olmuş olabilir?
Kadraj meselesi,
kesin öyle gözükür,
Baksana Antalyada kumdan Cherokee çıkaran defender var,
izleyen herkes defendere bak son teknoloji aracı çıkarıyor diyor ;D ;D ;D
ama gerçekte hilux ikisinide sırtlamış getiriyor ;D ;D ;D
İyi geceler.
Arkadaşlar, son etapta arkadaşın arabası (Daihatsu Terios) çok zorlandı ve pis bir koku geldi. Bu arada araç elektronik defransiyel kilitliydi. Dönüşte ise alt takımlarda bir şıkırtı (diyeyim) gelmeye başladı. Sizce ne olmuş olabilir?
İyi geceler.
Ali abi ,düz viteste,genelde koku zorlamayla,yarım debriyajla,balata kokusu gelir,
Alt takımlardan gelen şıkırtı bir çok sebepten olabilir,
mekanik bir arıza yormadan önce ,
egzoz takozları vb. gibi kontrol edin ,altı çarpmışsa takozlar kayabilir,egzoz takozlardan çıkabilir buda ses yapar,
koruma varsa yerinden oynayıp oynamadığına bakın,