7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,600
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ulusotomotiv' Alıntı:
onur genç kardeşim saçda sakalda kalsın derim sacıma s akalıma bakacaksa bir kadın bakmasın :smiley:) ve evet iyi yemek yapıp şişmanlamamıza sebep oluyolar kadınların tezgahına düşme derim :smiley:

:smiley:)) Sağol abi,
burda bizimkilerin tezgahı var valla bana tezgah yapan kadın yok henüz ;D
Belki de öyle bir tezgaha gelmişim ki farkında bile varmamışım ;D ;D ;D

Etiketler

kıskanıyolar seni bakalım onlar uzatsında s açları s akalı görelim ne oluyo :smiley:)) kendileri yapamıyo diye s enide ceemiyolar bende farkettim önce onlar s acı s akalı senin gibi uzatsın sende de siz yapın bende sizin gibi keseceğim bakalım ne olacak :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
kıskanıyolar seni bakalım onlar uzatsında s açları s akalı görelim ne oluyo :smiley:)) kendileri yapamıyo diye s enide ceemiyolar bende farkettim önce onlar s acı s akalı senin gibi uzatsın sende de siz yapın bende sizin gibi keseceğim bakalım ne olacak :smiley:)

ABBOOVVV ;D ;D ;D

mesela yakın zamanda yanma tehlikesi gecirdim s açlar uzundu deriyi korudu kısa yada kel olsaydım kafa derisini kaybetmiştim :smiley:) şimdi gene uzatıyorum :smiley:)

altug onaran' Alıntı:
nejat abi uzun süredir dağcılıkla uğraşıyorum ve malzeme ( gerek statik gerekse dinamik olsun) konusunda çok farklı markaları denedik ve Kaya da bu firmalar arasındaydı biz seçmedik onlar bize denememiz için malzeme göndermişlerdi bu esnek halatta muhtemelen kaya firmasının araştırdığımda piyasada bu esnek halatın (8 örgülü olanları ) genelde 22 mm olanları 4900 kg ama özel yapılanlar da 20 mm olanları 8140 kg ve başka seçenekleride mevcut bundan dolayı teknik veri istemiştim kayanın ipleri çoğu zaman arkadaşlarımın denemelerinden geçememişti çabuk sertleşme, lif atma, kılıfın sıyrılması gibi olaylar karşılaşmışlardı.

yanlışlıkla 8 ton beklerken 4 tonluk bir halat gelmesin diye :smiley:

Geçende Onur toptan esnek dtarp alımı yaptı, ama burdaki ilanda farklı bir markanınkileri vermiş. Ben öncekilerden zannettim. Ama araç çekmek için bunlar da yeter, 3 ton çekeri olan yeşil yassı starplerle idare ettik bugüne kadar. 4 ton bile olsa bu esnek halat fazlasıyla iş görür bence.

fastjunkie' Alıntı:
D İ K K A T !

Kamuoyu yoklaması . Saçlarımı kestireyim mi ? Bana bu cesareti ve gazı verecek insanlara ihtiyacım var.

Kısa saçlı halimden kısa bir hatırlatma,

Onur, nihayet aklın başına geldi. Bence kısa saç ve sakalsız halin daha yakışıklı.

Not: Yeni imajınla etrafında çoğalacak genç bekar bayan popülasyonuna "imaj meykır"ının ben olduğumu söyleyeceksin.

nkurtkaya' Alıntı:
Onur, nihayet aklın başına geldi. Bence kısa saç ve sakalsız halin daha yakışıklı.

Not: Yeni imajınla etrafında çoğalacak genç bekar bayan popülasyonuna "imaj meykır"ının ben olduğumu söyleyeceksin.

Bırak abi at hırsızı gibi dolansın ortada bizene ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bırak abi at hırsızı gibi dolansın ortada bizene ;D

;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

Abi teşekkür ederim, ama şimdi şubatta Lost dizisi başladıktan sonra orada bulunan karakter Sawyer yine gündeme gelecek, uzun saç moda olacak genç kızlar arasında gör bak sen ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

Abi teşekkür ederim, ama şimdi şubatta Lost dizisi başladıktan sonra orada bulunan karakter Sawyer yine gündeme gelecek, uzun saç moda olacak genç kızlar arasında gör bak sen ;D ;D

ona bakarsan ,takım elbisede giy çakma polat alemdar gibi dolan , onada rağbet çok ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Geçende Onur toptan esnek dtarp alımı yaptı, ama burdaki ilanda farklı bir markanınkileri vermiş. Ben öncekilerden zannettim. Ama araç çekmek için bunlar da yeter, 3 ton çekeri olan yeşil yassı starplerle idare ettik bugüne kadar. 4 ton bile olsa bu esnek halat fazlasıyla iş görür bence.

kancalı tarafı biraz sakat gibi çünkü bu malzeme polyester veya polyemid kancanın halkası ince olduğundan temas noktasından malzemeyi yemeye başlayacaktır kancayı kullanmak yerinde uygun bir mapa tercih edilmeli

abi birde bu tarz bir halatı sonlandırmak halka olurturmak için en ideal düğüm 8'li dir ki o bile %80 dayanıklılığı düşürür o nedenle biraz daha kuvvetli bir halat seçilmelidir. önemli olan halatın kopma kuvvetinden çok serideki sen zayıf noktanın kuvvetidir. tüm hesapları bunlara göre yapmak gerekir.

bazı firmaları araştırdım şimdi onlardan internet üzerinden toplu halat alıp (bazı çeşitlerde min. 25mt olması isteniyor) kendimiz yapıcağımız bir sistem hem daha güvenilir hemde yarı fiyata gelicektir.

buda firmalardan biri :

http://www.hepsiantep.com/catinfo.asp?cid=2

discovery-V8' Alıntı:
ona bakarsan ,takım elbisede giy çakma polat alemdar gibi dolan , onada rağbet çok ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Koptum yaaaa ;D ;D ;D ;D

---------------------------------------------
saçlar kalabilir,sakalı yok et bence,yada sakalı iyice kısalt.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR