nkurtkaya' Alıntı:Niva leylek gibi olmuş ama artikülasyon sıfır
Daha önce bakmıştım ama yürüyen ne diye anlayamadım lada olmadığı kesin ama serieslerin yürüyeninede benziyordiscovery-V8' Alıntı:Yürüyene baksana ;D ;D kupayı boşver ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Daha önce bakmıştım ama yürüyen ne diye anlayamadım lada olmadığı kesin ama serieslerin yürüyeninede benziyor
Bu videoda Ufuk abi aklıma geldi ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:yok yok iyi olmuş ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=xudtpy3wx_M
Yapı itibariyle çok benziyor hatta aks başlarıda defender yada series gibi ama diferansiyel ortadadiscovery-V8' Alıntı:yok ya basbaya defender, kollar açılı öndekiler , arkaları evde yapmışlar ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Yapı itibariyle çok benziyor hatta aks başlarıda defender yada series gibi ama diferansiyel ortada
Acaba ladanın arka diferansiyelini aynısını öndede deferansiyeli çevirerek kullanmış olmasınlar olmaz dimi böyle bişey
Abi lada ile ne uğraşacan rrc durmuyormu kesersin fazlalıklarını olur biterdiscovery-V8' Alıntı:ivedikte ön / arka diff komple her biri 350 tl bir lada alıp böylemi yapsak, motor, arazi ve şanzıman var bizde fazladan, kollar ön arka var çifter çifter, hatta A koluda var. araba 900 kilo, modifiyeyle olur 1200 kilo . nası fikir ama ;D
cihanülker' Alıntı:kızlar bakın bakalım buraya ailecek ,kaynaşma
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47830.0;topicseen oylayın bakalım size uygun tarihi![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:ivedikte ön / arka diff komple her biri 350 tl bir lada alıp böylemi yapsak, motor, arazi ve şanzıman var bizde fazladan, kollar ön arka var çifter çifter, hatta A koluda var. araba 900 kilo, modifiyeyle olur 1200 kilo . nası fikir ama ;D
yunus bager' Alıntı:Abi lada ile ne uğraşacan rrc durmuyormu kesersin fazlalıklarını olur biterladaya birde şase lazım şimdi
Abi tamam işte işlerini hallet şubat mart bizim buraların çamuru güzel olurdiscovery-V8' Alıntı:piknikten bıktım ben artık şöyle ciddi ciddi bir off-road istiyorum 3-5 arabayı geçmesin katılım.
discovery-V8' Alıntı:yok anam yok sağolun ben baştan söyliim ben artık biyere gitmiyorum sonra baskı oluyor üzerimde.
Zaman yaklaşınca duruma göre geliyorum derim gelirim , ama gelmeyecekmişim gibi düşünün.
piknikten bıktım ben artık şöyle ciddi ciddi bir off-road istiyorum 3-5 arabayı geçmesin katılım.
cihanülker' Alıntı:gel yapalım ortak bir tane ,ağır ağır benim garjda toplarız veya senin bahçede bana uyar