7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,172
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Niva leylek gibi olmuş ama artikülasyon sıfır

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Yürüyene baksana ;D ;D kupayı boşver ;D ;D
Daha önce bakmıştım ama yürüyen ne diye anlayamadım lada olmadığı kesin ama serieslerin yürüyeninede benziyor

yunus bager' Alıntı:
Daha önce bakmıştım ama yürüyen ne diye anlayamadım lada olmadığı kesin ama serieslerin yürüyeninede benziyor

yok ya basbaya defender, kollar açılı öndekiler , arkaları evde yapmışlar ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yok ya basbaya defender, kollar açılı öndekiler , arkaları evde yapmışlar ;D ;D ;D
Yapı itibariyle çok benziyor hatta aks başlarıda defender yada series gibi ama diferansiyel ortada

Acaba ladanın arka diferansiyelini aynısını öndede deferansiyeli çevirerek kullanmış olmasınlar olmaz dimi böyle bişey

ivedikte ön / arka diff komple her biri 350 tl bir lada alıp böylemi yapsak, motor, arazi ve şanzıman var bizde fazladan, kollar ön arka var çifter çifter, hatta A koluda var. araba 900 kilo, modifiyeyle olur 1200 kilo . nası fikir ama ;D

Abi lada ile ne uğraşacan rrc durmuyormu kesersin fazlalıklarını olur biter ladaya birde şase lazım şimdi

cihanülker' Alıntı:
kızlar bakın bakalım buraya ailecek ,kaynaşma

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47830.0;topicseen oylayın bakalım size uygun tarihi

yok anam yok sağolun ben baştan söyliim ben artık biyere gitmiyorum sonra baskı oluyor üzerimde.

Zaman yaklaşınca duruma göre geliyorum derim gelirim , ama gelmeyecekmişim gibi düşünün.

piknikten bıktım ben artık şöyle ciddi ciddi bir off-road istiyorum 3-5 arabayı geçmesin katılım.

gel yapalım ortak bir tane ,ağır ağır benim garjda toplarız veya senin bahçede bana uyar

yunus bager' Alıntı:
Abi lada ile ne uğraşacan rrc durmuyormu kesersin fazlalıklarını olur biter ladaya birde şase lazım şimdi

Aslında RRC den senin şu yeşil dev varya onun gibi bişey yapılabilir. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
piknikten bıktım ben artık şöyle ciddi ciddi bir off-road istiyorum 3-5 arabayı geçmesin katılım.
Abi tamam işte işlerini hallet şubat mart bizim buraların çamuru güzel olur

eeee yap bir organisazyon , gidelim birader ,ciddi ,ciddi bir rota olsun max 3-4 araba