Evet gezi o kadar güzeldi ki ,hala aklımdan çıkmıyor,bsayil' Alıntı:misafirlerim var hele onları bi yolcu edeyim bir baskın düzenleriz herhalde ama son gezinin acısı zor çıkar ;D ;D ;D
Evet bizde defender tercih etmemizin sebebi bizim buralar Amazon ormanları gibi Camel trophy misaliyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus bizim buralar çöl,
onun için pajero ,toyota falan tercih ediyoruz dakar misali, ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:cihanım votka yanı şalgammı yapacaksın gene ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus bizim buralar çöl,
onun için pajero ,toyota falan tercih ediyoruz dakar misali, ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Evet gezi o kadar güzeldi ki ,hala aklımdan çıkmıyor,
Elleriniz dert görmesin,
Bu geziyi bence geleneksel haline getirelim.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Evet gezi o kadar güzeldi ki ,hala aklımdan çıkmıyor,
Elleriniz dert görmesin,
Bu geziyi bence geleneksel hale getirelim.
cihanülker' Alıntı:yok enişte rakı yanı şalgama devam ,arabayı dönüşte azra kullanacak rahatım bu gezide
Sevtap Onur çok haklı.SDC' Alıntı:Onurun deyimiyle çölden önceki 2. şehir ;D ;D ;D
ben varım ,kaçmaz böyle gezi ;D ;D ;Dbsayil' Alıntı:o biraz zor olabilir ama sizin ekibi kesinlikle bahar yada yaz sonu tekrar bekliyoruz birde deniz operasyonu yapmak lazım ;D ;D ;D
bana uyar,tadı damağımda kaldı ,kalalım deseydiniz ben bizim grubu benim araçla yollayıp bir gece daha kalırdım .cihanülker' Alıntı:ya kerim bahara doğru beklemeden 1-2 araba basıp gidelim yine ,ne olacakki 5-6 saate giriyoruz antalyaya ,cuma sabahı tüyeriz ,pazar akşamı döneriz
cihanülker' Alıntı:ya kerim bahara doğru beklemeden 1-2 araba basıp gidelim yine ,ne olacakki 5-6 saate giriyoruz antalyaya ,cuma sabahı tüyeriz ,pazar akşamı döneriz
cihanülker' Alıntı:ok dedemize bir soralım bakalım yarın ne diyecek ,bir daha tövbe dediydi ama bakarsın fikri değişir ;D ;D ;D ;D, ya kerim uçaklada gidebiliriz birer sırt çantası orada araba var nasol olsa ,dolarız navaraya malzemeler bagaja ,faruk abide var, araba 6-7 tane ,nasıl olsa kalacağımzı yer belli ,hem daha ekonomik olur hemde daha hızlı