7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,425,358
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

misafirlerim var hele onları bi yolcu edeyim bir baskın düzenleriz herhalde ama son gezinin acısı zor çıkar ;D ;D ;D

Etiketler

Yunus bizim buralar çöl,
onun için pajero ,toyota falan tercih ediyoruz dakar misali, ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
misafirlerim var hele onları bi yolcu edeyim bir baskın düzenleriz herhalde ama son gezinin acısı zor çıkar ;D ;D ;D
Evet gezi o kadar güzeldi ki ,hala aklımdan çıkmıyor,
Elleriniz dert görmesin,
Bu geziyi bence geleneksel hale getirelim.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yunus bizim buralar çöl,
onun için pajero ,toyota falan tercih ediyoruz dakar misali, ;D ;D ;D
Evet bizde defender tercih etmemizin sebebi bizim buralar Amazon ormanları gibi Camel trophy misali )))

Elleriniz dert görmesin,
Bu geziyi bence geleneksel haline getirelim.

o biraz zor olabilir ama sizin ekibi kesinlikle bahar yada yaz sonu tekrar bekliyoruz birde deniz operasyonu yapmak lazım ;D ;D ;D

Elleriniz dert görmesin,
Bu geziyi bence geleneksel hale getirelim.

ya kerim bahara doğru beklemeden 1-2 araba basıp gidelim yine ,ne olacakki 5-6 saate giriyoruz antalyaya ,cuma sabahı tüyeriz ,pazar akşamı döneriz

SDC' Alıntı:
Onurun deyimiyle çölden önceki 2. şehir ;D ;D ;D
Sevtap Onur çok haklı.
bsayil' Alıntı:
o biraz zor olabilir ama sizin ekibi kesinlikle bahar yada yaz sonu tekrar bekliyoruz birde deniz operasyonu yapmak lazım ;D ;D ;D
ben varım ,kaçmaz böyle gezi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
ya kerim bahara doğru beklemeden 1-2 araba basıp gidelim yine ,ne olacakki 5-6 saate giriyoruz antalyaya ,cuma sabahı tüyeriz ,pazar akşamı döneriz
bana uyar,tadı damağımda kaldı ,kalalım deseydiniz ben bizim grubu benim araçla yollayıp bir gece daha kalırdım .

cihanülker' Alıntı:

ohhhhhh işte budur aynen işte bu organizasyona hemen başlayalım

ok dedemize bir soralım bakalım yarın ne diyecek ,bir daha tövbe dediydi ama bakarsın fikri değişir ;D ;D ;D ;D, ya kerim uçaklada gidebiliriz birer sırt çantası orada araba var nasol olsa ,dolarız navaraya malzemeler bagaja ,faruk abide var, araba 6-7 tane ,nasıl olsa kalacağımzı yer belli ,hem daha ekonomik olur hemde daha hızlı

aynen abicim arabamızda çok yerimizde dedemiz ikna olmazsa bende ararım şahsen herhalde bizide kırmaz
olmazsa rüşvetde veririz ;D ;D ;D