Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Senaryo bu ya,
Antoff gezisinden sonra ekip yavuzun defenderle dönüş yolun başlar,
Dede: Yavuz kaleriförü nerde bunun,
Yavuz: Abi açık ya ,sen bakma cama ,arada yuvarlak şeklinde camı sil.
Onur : abi ses gelmiyor teypten nnnııınnnn naraaaaaa,
Yavuz: 200 watlık pionerr taktım ,ama araç dikkati dağıtmasın motorda arıza varsa belli olsun diye sesi içeri alıyor,o yüzden çok duyamıyorsunuz,İngiliz düşünmüş,
Onur: Abi benim çonçonlar dondu,
yavuz: ingiliz düşünmüş,dışarı ve içeri sıcaklık farkı olursa hasta olursun ,bak dışarısı -20 araç -19
Kerim: Dede doğru sür şu mereti az daha boynun kırılıyordu,
Yavuz :İngiliz düşünmüş ,araç yaylanıp altını sürtmesin diye yaylar sert.
Kerim: Fındık fıstık paketleri sarsıntıtan düştü bulamıyorum ,
Cihan: Bulamazsın benimde elimden şişe düştü en son yolda gördüm.
Yavuz: ingiliz düşünmüş ,ağır parkurlara girince araca su tutuyorsun ,deliklerden su aşşa akıyor,
Cihan :baba şişede aktı öyleyse yola ama şişe olarak.
Kerim : rampayı iyi çıkıyoruz ha ,araba ne tangırdıyor,
yavuz : Km 40 gösteriyor ama lastiklerden ,bak GPS 45 gösteriyor.elektrik sistemide çöktü zaten artık hiç bir şey göstermiyor.
Dede: yavuz ayağım ıslandı yaaa,
Yavuz : ha tamam debriyaj merkezi,İngiliz düşünmüş akıyorsa yağ vardır,akmıyorsa sağa yanaş yağ ekleyelim.
2 gün sonra afyon dolayları,
onur; yavuz abi kerim araçtan kendini attı,kendimi nehre atacağım diye bağırıyordu,ayaklarım donmuş tutmaya gidemiyorum,
Yavuz :ilk defa arazi şeysine bindi ya ondandır.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D
işlem görmüş teneke derler , ama ne yaklaşma ne uzaklaşma ne karın açıları yanından bile geçemez, en dandiği 3,5 ton çekme kapasitesine 500 mm sudan geçme kabiliyetine (donanımsız) 45 derece tırmanma, 45 derece iniş, 40 drece yanal eğimde hareket edebilme kabiliyetine sahiptir ;D ;D ;D Bizim buralarda bunları yapamayan şeylere arzi şeysi demezler.