7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,734
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Sen birde yukarıda benim yazdığım senaryoyu dağıt bakalım ne diyecekler ;D ;D ;D

Hocam karıştırma oraları Bizim çılgın defendercılarla azcık kıpraşalım ihihihihihiihihiih

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Günaydın ....

Bak hocam bir mağdur arkadaşımız daha geldi. Genç yaşda kapılmış bu illete. Yardımcı olmamız lazım.heheheheheheh

Benim saçım çilekeş'i almadan öncede beyazdı allah onlara yardım etsin. ;D

hocam geçen çilekeşin kardeşlerinden birini alıyordum dizel mercedes motorluydu ama tavsiyeler üzerine vazgeçtim

Kerim,senaryo gerçekten nefis. Etkili olması gerçeklik payının yüksek olmasındandır. Kutluyorum seni. Arkadaşların yazacakları senaryo gerçekle örtüşmezse havada kalır. ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hocam geçen çilekeşin kardeşlerinden birini alıyordum dizel mercedes motorluydu ama tavsiyeler üzerine vazgeçtim

Bencede Defender almanda fayda var (yükseltme şansın var) Series lerde yapacağın her masraf cepten fazladan çıkan bir miktar, bir yerden sonra artı değer katmıyor arabaya

SDC' Alıntı:
Hangi arazi şeysini maliyetine satabilirsin ki

Bu iş böle, ticaret yapacaksan arazi şeysi almayacaksın

Sen Umut abi Hilux'ı kaça sattı biliyor musun Sevtap ablacığığığım : :

Hocam şişe kolayı da veriyorlar mı ? Hurdaya 5 bin lira verdikten sonra üstüne içeriz, soğuk soğuk ;D ;D

O hurdaya 80000 daha harcarsan sen bile dönüp dönüp arkasından bakarsın ve hatta direksiyona geçince dilin tutulabilir ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Sen Umut abi Hilux'ı kaça sattı biliyor musun Sevtap ablacığığığım : :

Arazi şeysi diye belirtmiştim ama

Onu ticari araç olarak almışlardır (domates, biber, patlıcaaaan) ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
O hurdaya 80000 daha harcarsan sen bile dönüp dönüp arkasından bakarsın ve hatta direksiyona geçince dilin tutulabilir ;D ;D ;D
ne gerek var hocam,o paralara ,
alırız bir rubicon ,noktayı koyarız.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ne gerek var hocam,o paralara ,
alırız bir rubicon ,noktayı koyarız.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rubicon'u Yavuz beğenmiyor, benim de görüşüm güzel araba ama en büyük eksikliği bagaj ve üzerine çadır vs. gibi ilave şansın yok