7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,663

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Hocam görüyosun değilmi ne hallere düşüyoruz. ski pass mış bilmem neymiş Delirtcekler beni

Bunlar Onur'un branşına giriyor, benide aşıyor ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22730.0;topicseen

ski pass da neki ?

iyice uçtular yahu....
liftlerden günlük sınırsız faydanlanma,
adet olarak ta satılıyor,
ama günlük olunca sınırsız çıkabiliyorsun.

SDC' Alıntı:
İşte LR asaleti 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42907.0

Diğer 3 markaya saygılarımla ;D ;D

sevtapçım seni kandırmışlar bu arkadaşlarımızın kum dediği asfalt yol ,o başlıkt yazılan bütün araçlar o 4 tonluk dediği tekneyi , cift dingil römork ile çekerler hatta şahin ,kartal bile çeker , çok gördüm ,ama kumda hele hele antalya ,kemer tarafında ,reo ile çekemezler ,bu arada arabanın çeki topuzuna binen yük max 250 kg geçmezz

cihanülker' Alıntı:
sevtapçım seni kandırmışlar bu arkadaşlarımızın kum dediği asfalt yol ,o başlıkt yazılan bütün araçlar o 4 tonluk dediği tekneyi , cift dingil römork ile çekerler hatta şahin ,kartal bile çeker , çok gördüm ,ama kumda hele hele antalya ,kemer tarafında ,reo ile çekemezler ,bu arada arabanın çeki topuzuna binen yük max 250 kg geçmezz

Bilen konuşuncada pek bir tatlı oluyor yahu :smiley: :smiley: :smiley:

Ozana malzemeler gelmiş,
Gümrükte ,bugün en geç yarın çekiliyor,
ilgilenen arkadaşlara duyurulur,
daha değişik aksesuarlar da gelmiş,
Ozanın sayfası = www.dnsonlineshop.com

ufukozkan' Alıntı:
Bilen konuşuncada pek bir tatlı oluyor yahu :smiley: :smiley: :smiley:

dede gözümüzlen gördük kumda son kampta millet yerlerde ,hanım fotoları gördü aaaaa dedi bizim kızların araba kullanmasını öğrendiği kumsal değilmi bu diyeee ,haka kum diyorlar ya deli oluyorum oraya bir kum resmi koyayımda arkadaşlar görsün bari

http://www.sahibinden.com/1996_land_rover_discovery_2_5_tdi-57WQQaXQQ9530113WQQpXQQdisplayitem

nejatçım beni yanlış anlamışsın sen ,bu araba değil dizel ,propan gazı ile çalışsada bu para etmez derken ,son sahibi olursun anlamında söyledim ,sen ,veya bizler artık işi bilen gruba girmiş insanlarız ,dütüle dütüle bu işi öğrendik ,bu arabaya 25 lira vereceğine , 13-15 liraya benzinlisini al topla ,arazi şeylerini tak ,max bu paraya veya 1-2 lira üstüne çıkar işin tadı burada değilmi ,sen bu aracı alığ birde üstüne 10-15 lira harcarsan ki harcayacaksın o zaman üzülürüm , yanarım, sana anlatmak istediğim bu sevgili kardeşim ,para kolay kazanılmıyor çok zor , onun için bizim gruptan birileri araba alırken kendimden daha fazla üstüne düşüyorum ;) ;) ;)

cihanülker' Alıntı:

Beni kandırmışlar ha, hatta tüm siteyi kandırmışlar di me :D :D

E buna ne diyorsun, en çok Yavuz da kandırıyo o zaman ;D ;D

Yengeye okut bunları da, bakalım yorumu ne ;)

discovery-V8' Alıntı:
işlem görmüş teneke derler , ama ne yaklaşma ne uzaklaşma ne karın açıları yanından bile geçemez, en dandiği 3,5 ton çekme kapasitesine 500 mm sudan geçme kabiliyetine (donanımsız) 45 derece tırmanma, 45 derece iniş, 40 drece yanal eğimde hareket edebilme kabiliyetine sahiptir ;D ;D ;D Bizim buralarda bunları yapamayan şeylere arzi şeysi demezler.

SDC' Alıntı:

cevabı aynı başlıkta verdim ,arkadaşlarımız aydınlansın diye , yavuzun yazdıklarını okutmama gerek yok yenge hanım yaklaşık 20 senedir ,yaklaşma ve uzaklaşma açılarını iyi biliyorrr

SDC' Alıntı:

Sevtap kumdan kuma çok fark var.
Örneğin Gemlik kumla,kumunda 2 çekerle bile tekneyi alabilirken,
Datça da traktör çağırmak zorunda kalıyorduk,

Cihanların kumsalda arkasına kütük bağlanan Defenderler ,olduğu yerde saymaya başladı,
Kütükleri sarı TYT getirdi.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ,birde son bir şey daha , yavuzun yazdığı 3500 kg römork çekme kapasitesi ,ancak ve ancak fren tertibatlı römorklarda olur , normalde defender veya muadili araçların frensiz kapasiteleri 1000 kg ,geçmez ,sakın bu arkadaşlarımızın yaptığını yapmayın uzun yolda ,sonra sağdan soldan toplarlar valla ( not yapmış biri olarak söylüyorum hemde disco 2 ile ) ;D ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap kumdan kuma çok fark var.
Örneğin Gemlik kumla,kumunda 2 çekerle bile tekneyi alabilirken,
Datça da traktör çağırmak zorunda kalıyorduk,

Cihanların kumsalda arkasına kütük bağlanan Defenderler ,olduğu yerde saymaya başladı,
Kütükleri sarı TYT getirdi.

kerim defender veya başka marka aracın arkasına halatı bağlayalım ,bizim kamptaki gibi bir kumda ,halatın arkasına 4 kişi asılalım ,o araba yürümez denemesi bedava ,ilk kampta deneriz ,marmaristeki kum değil normal ,yağmur sonrası sıkışmış stabilize yol ,ordan o teknyi kartal bile çıkarır

cihanülker' Alıntı:
...bu arabaya 25 lira vereceğine , 13-15 liraya benzinlisini al topla ,arazi şeylerini tak ,max bu paraya veya 1-2 lira üstüne çıkar işin tadı burada değilmi ,...

şu 13-15 aralığında olanları bir bulsam :smiley:

En düşük ilan fiyatı zaten 15-16 arası, hgadi pazarlıkla al 13'e. O arabada bir sürü kaporta işi oluyor yine 18-19'a çıkıyor. Arazi şeyleri de aşağıda listede mevcut, hepsi 7,5 TL (işçilik hariç). Yani arazi donanımlı V8 26 bin TL'den aşağı olmuyor. Ama hepsinden önemlisi temiz bir V8 bulabilmek .

Şnorkel Safari BA 2126, ABS siz V8 için. 740
Arka Diff kilit Eaton Detroit 1.866
Vinç T-Max BA 2607, EW- 11000 1.260
Tampon Bearmach BA 175 500
A-Bar Bearmach 200
Ön koruma Bearmach BA 083A 280
Ön diff koruma Bearmach BA 121 62
Telsiz+Anten President Harry II Classic + MSC-145 250
Lastik Insa Turbo Special Track 1.000
Arka diff koruma Bearmach BA 121 62
Yükseltme Bearmach Yay + Amortisör 750
Spacer Britpart DA5004 30mm 495

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR