7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,586
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

sana ne diyim birader,, çıldırmışsın demekki onu verip bunlarla uğraştığın için. ;D

sen uğraşmayı seviyosun ondan toyotada bulamadın tabii yapacak..sizin ingilizlerin hergün biyeri kırılır,biyeri akıtır meşgale oluyo sana..

selamlar.

Etiketler

Abicim siz dua edin parça bulabiliyorsunuz, benim ödüm kopardı arazide biyeri kırılacak diye, kırdın bittin, yükseltme kiti takayım desen yok, parça desen yok, ana caddede giderken yan yoldan bir kartal çarptı bana allahtan sadece basamağı kopardı, bir tarafı ezilse s..tın 2 ay kapı bekle.

LR da öyle rahatımki ben daha kıramadıysam bunu kimse kıramaz, sızdırma falan hikaye umutun toyotaya sor sen sızdırmayı, antifriz eklenince olanları anlatsın sana ;D ;D ;D

konunun özeti bu , japon alıyorsan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25912.60;topicseen

ya şaka bi yana eskiden herşey gerçekten zordu..haklısın..

otokar gerçekten defenderler kullanıcıları ve sevenler açısından çok büyük bir nimet.
nerdeyse japonyada toyotaya binmekle , türkiyede defendera binmek , sorunları kolay çözmek açısından aynı.

discovery-V8' Alıntı:
konunun özeti bu , japon alıyorsan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25912.60;topicseen

daha yeni baktım bu konuya..
haklılar..mitsubishiyi türkiyede bitiren firma bu temsadır.benim pajerom varken rot başını bulamazdım, lan biyeri bozulsa ne yapacaz diye gerilimli kullanırdık.

son 3 dk. varken çıkarsam yetişirim , max.hızımız 40 değil nede olsa ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Nasıl dağıttım ortalığı , japonlar çil yavrusu gibi dağıldı ;D ;D ;D ;D ;D
son 29 dakika ;D ;D ;D ;D sonra dilimden kurtulamazsınız, şimdiden söyliyeyim ;D ;D ;D

son 2 dakikaaa ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
sevtap kaça malettin defenderi???

Hiiiç ;D

Aldım, direksiyona kuruldum, doğru İstanbul'a ;D ;D ;D

Ne bakım ne de ilave birşey yapılmadı...

Valla-billa

Evet işte bu konunun püf noktası ama hepsi o değil, LR için her tür modifiye parça hem bol hem ucuz, hiçbirşey yapma değil benim araçlarımda hepsi markalı orjinal, faturalı ambalajında kapıma geliyo böyle bir nimet yok hiç bir markada.

modifiye edemiyorsan gerisi hikaye bana göre, kimseye dil dökeye , nazını çekmeye ihtiyacım yok, aklına gelebilecek hertürlü modifiye ve yedek parça mevcut istediğin marka , geri kalan herşey için masterkard ;D ;D

Süre doldu ve geçti, bundan sonra ciddiye almıyorum yazdıklarını yüzlerine eldivenimi vurdum arkalarını dönüp gittiler ;D ;D

Dedede fos çıktı telefonu kapatmış

Bari onunla parkuru deneyelim diyecektim .

yavuz abi benmi çıkıp gelsem acaba

ama tüh geç kaldım sanırım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Süre doldu ve geçti, bundan sonra ciddiye almıyorum yazdıklarını yüzlerine eldivenimi vurdum arkalarını dönüp gittiler ;D ;D

Bunlar düello davetinden anlamaz Lordum ;D ;D ;D

Onur Efendiyi düelloya davet ettim, korkup kaçtığı gibi harakiri de yapmadı ???

discovery-V8' Alıntı:
Dedede fos çıktı telefonu kapatmış
Bari onunla parkuru deneyelim diyecektim .

Sana benim gibi arkadaş lazım, hemen gelirdim ama işte yol uzun, kırkla 00:00 de ancak gelirim ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
yavuz abi benmi çıkıp gelsem acaba

ama tüh geç kaldım sanırım ;D ;D ;D

Abi sen b..k atmadınki LR lara, arkadaşlar 7/24 konuşuyor, birinde asfalt yokuşu çıkarken patinaj çeken düz yolda devrilmeye meyilli mitsubishi, ötekinde 2 çeker kamyon, ötekinde hormonlu xv100 ama henüz arazide yürüdüğünü göremedik, ötekinde ekmekçi arabası 1 karış tümseğe takıldı, yaptığı modifielere 2 defender alınır ;D ;D

Dedemi olay dışı tutuyorum, onun gözü karadır, hiç çekinmez , çaydanlığıda kendiside 4x4 yiğidi öldür hakkını yeme. ;D

Gelsende farketmezki Defenderin ispatlanacak bir kabiliyeti yok neyse o herşeyi ortada, benim çağrım "GİBİ" olanlaraydı ;D ;D

Onur efendi ciguliyle harmandalı oynar o kadar ;D ;D