KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
33 ü nereye takayım ki? 35 ufak geliyor diye değiştirmeye çalışıyorum ;D ;D Bendeki oranlarla 33 lastiği takarsam araba tek vites olur 5 le kalk 5 le dur max hız 50 km ;D ;D ;D
Açıkçası fikir oluşturacak kadar çok kullanmadım, tek söyleyebileceğim BFG den biraz sesli, yağmurda falan kayar dediler (Ufuk özellile uyarmıştı ) ben baya bir zorladım kaydıramadım, kayacaksa kontrolüm altında kaysın ona göre kullanayım diye, belkide sürekli 4 çeker yüzünden kaymıyor bilemiyorum.
Çamurda BFG AT den çok çok iyi, ama 38 lerin sokağından bile geçmez. başka kıyaslayacağım lastik kullanmadım (mudzilla yı karşılaştırma dışında tutuyorum çamurda manyak bişey düzyolda öldürücü).
uzun kullanamdım derken , 2009 haziranda taktım 2009 haziranda söktüm, LR buluşmasında tekrar taktım, tekrar söktüm, 1 ay önce tekrar taktım. şimdi arabanın üzerinde.
Abicim insada maxxis de güzelde onlarla araba kullanılmaz, Naciyle konuşmuştuk 80 i geçemiyorum diyordu insayla, maxxis te aynı 80 i geçmek imkansız, sarsıntı ve uğultu inanılmaz.
ancak 2. takım olarak kullanılabilir, GY en azından düzeyoldada kullanılabilecek kadar sessiz, 130-140 çok rahat yapıyorum ben bunlarla.
Hafif araçlarda wrangler ıslakda fırıl fırıl kayar
Ben çooooookkkkkk uzun yıllar kullandım. Aracına göre tepkileri değişik oluyor. Ağarlık ikiçeker dörtçeker vs. Sizin arabalar ağar ıslakda sorun olmaz. Karda çok kullandım Nerden aldım bu lastiği demedim. Çamurda süper değil ama kötüde denmez. Köy yollarından taşlık kayalıkda süper Hiçççç başımı ağrıtmadı vs vs vs