7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,956
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çağlar' Alıntı:
35 e denk derken 315 mi.??
takaslayalım olmazsa benimkiler daha gıcır ...gerçi leblebi gibi ama 33..

33 ü nereye takayım ki? 35 ufak geliyor diye değiştirmeye çalışıyorum ;D ;D Bendeki oranlarla 33 lastiği takarsam araba tek vites olur 5 le kalk 5 le dur max hız 50 km ;D ;D ;D

Etiketler

wrangler hakkındaki samimi görüşlerini bi alayım ozaman ;D ;D

ciddiyim jant bulacam galiba 15 sanayide bizim arkadaşta varmış galiba..

çağlar' Alıntı:
wrangler hakkındaki samimi görüşlerini bi alayım ozaman ;D ;D

ciddiyim jant bulacam galiba 15 sanayide bizim arkadaşta varmış galiba..

Açıkçası fikir oluşturacak kadar çok kullanmadım, tek söyleyebileceğim BFG den biraz sesli, yağmurda falan kayar dediler (Ufuk özellile uyarmıştı ) ben baya bir zorladım kaydıramadım, kayacaksa kontrolüm altında kaysın ona göre kullanayım diye, belkide sürekli 4 çeker yüzünden kaymıyor bilemiyorum.

Çamurda BFG AT den çok çok iyi, ama 38 lerin sokağından bile geçmez. başka kıyaslayacağım lastik kullanmadım (mudzilla yı karşılaştırma dışında tutuyorum çamurda manyak bişey düzyolda öldürücü).

uzun kullanamdım derken , 2009 haziranda taktım 2009 haziranda söktüm, LR buluşmasında tekrar taktım, tekrar söktüm, 1 ay önce tekrar taktım. şimdi arabanın üzerinde.

benim 4runnerda vardı wrangler buzda hafif ıslakta hayatımı yedi benim..sesini geçtik mecbur ses yapıcak zatende.

4runnerda sürekli 4 çekmiyordu artı abs yoktu..bunda okadar risk oluşturmaz galiba.

jantı uydurmam lazım denemek için ...insa turboya ne diyorsun..??

veya insamı maxismi desem.??

çağlar' Alıntı:
benim 4runnerda vardı wrangler buzda hafif ıslakta hayatımı yedi benim..sesini geçtik mecbur ses yapıcak zatende.

4runnerda sürekli 4 çekmiyordu artı abs yoktu..bunda okadar risk oluşturmaz galiba.

jantı uydurmam lazım denemek için ...insa turboya ne diyorsun..??

veya insamı maxismi desem.??

Abicim insada maxxis de güzelde onlarla araba kullanılmaz, Naciyle konuşmuştuk 80 i geçemiyorum diyordu insayla, maxxis te aynı 80 i geçmek imkansız, sarsıntı ve uğultu inanılmaz.

ancak 2. takım olarak kullanılabilir, GY en azından düzeyoldada kullanılabilecek kadar sessiz, 130-140 çok rahat yapıyorum ben bunlarla.

Naci Geldi ;D

Abicim insa hakkında performans bilgisi lazım , engin tecrübeni paylaşsan bizimle ;D ;D

sanayideki benim arkadaş çemberli jant var dedi toyotaya uyacak ama nasıl olacak bilmem?

şu mangels denenlerden bulabilsem hesaplı..

şöyle bir hareket istiyorum işte ;D

tn_01022010711.jpg

Hafif araçlarda wrangler ıslakda fırıl fırıl kayar

Ben çooooookkkkkk uzun yıllar kullandım. Aracına göre tepkileri değişik oluyor. Ağarlık ikiçeker dörtçeker vs. Sizin arabalar ağar ıslakda sorun olmaz. Karda çok kullandım Nerden aldım bu lastiği demedim. Çamurda süper değil ama kötüde denmez. Köy yollarından taşlık kayalıkda süper Hiçççç başımı ağrıtmadı vs vs vs

Yavuzun jantlar kaç inç ? ben 8 ve 10 inçde kullandım o zaman latik düzleşiyor suda kayması kolaylaşıyor.

ufukozkan' Alıntı:
Yavuzun jantlar kaç inç ? ben 8 ve 10 inçde kullandım o zaman latik düzleşiyor suda kayması kolaylaşıyor.

bilmiyorumki..ben 10 inç peşindeyim aslında..arazide çok makbul olmasada görüntüsüne hastayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR