7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,753

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çağlar' Alıntı:
jant işini çözmem lazım, müşteri çıkarsa ver sen yavuz yok daha evvel jantı çözersek ne ala..
bu arada bizim toyotacılar bir yurtdışı sitede m/t lastikleri oylamışlar, ekliyorum...

Ben bunlara çok baktımda, istediğim ebatta olmayınca aldığı puan ın önemi kalmıyor , bana kalsa federal süper ama 33 ü bile bulunmuyor.

Zaten acelem yok benim satmak için , olursa olur olmazsa olmaz, sıkışık bir durumumda yok , bir takım daha 38 alıcam onun için satıyorum, satmadan alamam koyacak yer kalmadı ;D ;D

ben senin lastikleri alırsam benden çıkanlarıda senin oraya koyarız artık yavuz hiç yerim yok ;D ;D

en sondaki super swamper çamurda 5 yıldızı almış ...

ikinci de maxiss ...

kullananların abi.kullananlarda büyük kamyonet toyota (tacoma) ve land cruiserciler genelde..

çağlar' Alıntı:
ben senin lastikleri alırsam benden çıkanlarıda senin oraya koyarız artık yavuz hiç yerim yok ;D ;D

en sondaki super swamper çamurda 5 yıldızı almış ...

ikinci de maxiss ...

;D ;D ;D ille beni evden kovduracaksınız ;D ;D zaten her lastik için onun bunun diye yalan söylüyoruz, peki neden senin arabana taktın denincede apışıp kalıyorum ;D ;D ;D Sorun değil buluruz biyer.

ikisininde stree use değerleri nasıl ;D ;D ;D ;D ;D ben mudzillayla trabzon ankara trabzon yaptım Allah düşmanımın başına vemesin gece uykularımdan bile sarsılarak uyanıyordum ;D ;D ;D

asfalt performans bitik canım hepsinde.. ;D

federal de güzel lastik galiba.erende gördüm hoşuma gitti, yokmu 35 i ??

hatta super swamper ın asfaltta 1,5 yıldızı var...bi şekilde gidiyor diyolar yanii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok yok durum senlik değil rahat ol..olağan kaşınma durumları ;D ;D

ATEŞ TANRISI FARUK
Proje Yönetim

DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
« Yanıtla #802 : Bugün 19:03:36 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
İlgilenen arkadaşlarıma duyurulur.. İzof tan fatih kardeşimin haberi..

Yaban tv için hazırlanan "izci" programı 2. toyota buluşmasına ait bölüm bu akşam saat 21:00'da yayında... yaban tv d-smart 75. kanal, dijitürk 83. kanalda. iyi seyirler...

çağlar' Alıntı:
şu cantlar süpermiş de bana uymuyor 5 bujon..fiyatıda iyiymiş.

Çağlar denemek için lazımsa benim FJ40 taki jantlar aynı bu desen, 6 bijon.
Araba Ahmet ustanın dükkanda, istepneyi söküp deneyebilirsin.