7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,111

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bsayil' Alıntı:
selm yavuz abi benim şu navaraya oralarda bi müşteri bulamadınız yahu ;D ;D ;D

kamyon satmak zor be enişte meraklısı lazım ;D ;D ;D , Bizim Onur almazmı seninkini acaba? Fiyat ne düşünüyorsun?

mesela v8 defender olsaydı anında satılırdı, bugün 3 kişi aradı beni v8 defender nerden buluruz diye ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
kamyon satmak zor be enişte meraklısı lazım ;D ;D ;D , Bizim Onur almazmı seninkini acaba? Fiyat ne düşünüyorsun?

mesela v8 defender olsaydı anında satılırdı, bugün 3 kişi aradı beni v8 defender nerden buluruz diye ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D bi çıkartmayla düzeltsem ben onu

abi grup içinde kalacaksa vergisinide yatırdım 61 e veririm hatta 60 a bile olur sahibindende 62500 fiyat koydum reytingler iyi ama daha sonuc yok

Nejat şunlara bir baksana , hiç yolun düşmüyormu kayseriye?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48087.new#new

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D bi çıkartmayla düzeltsem ben onu

abi grup içinde kalacaksa vergisinide yatırdım 61 e veririm hatta 60 a bile olur sahibindende 62500 fiyat koydum reytingler iyi ama daha sonuc yok

Onur duydunmu? hazır araç bak herşeyi var ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Nejat şunlara bir baksana , hiç yolun düşmüyormu kayseriye?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48087.new#new

Bakıyoruuum, bakıyoruuum ve başıma iş almayayım deyip oturuyorum. Geçen sene seninle beraber alıp sana teslim etsem iyidi de, şimdi kendim neresini nasıl yaparım? Sen V8 motoru ve aksamını düşeş buldun, ben onu da bulamam, hüsran olur sonu ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bakıyoruuum, bakıyoruuum ve başıma iş almayayım deyip oturuyorum. Geçen sene seninle beraber alıp sana teslim etsem iyidi de, şimdi kendim neresini nasıl yaparım? Sen V8 motoru ve aksamını düşeş buldun, ben onu da bulamam, hüsran olur sonu ;D

Bugün bir v8 motor daha aldım sayılır ;D ;D bendekini dizele çevireyim diyordum, BD30 vardı birtane, vazgeçtim v8 daha cazip geldi, motor değişim işi serbest bırakılmış haberin olsun.

bu hafta kesin belli olur v8 e çeviriyorum galiba bendekinide.

nkurtkaya' Alıntı:

bence karart gözü al, 2,5 hiç fena bir motor değil inan bana, eğer çok büyük lastik takmayacaksan gücü herşeye yeter. bir zaman bekler başka bişeye çevirirsin belkide sever çevirmezsin. Sonderece masrafsız ve basit bir motor.

dışarısı -8 derece, fırtına var söför tarafında 1 parmak buz olmuş tüm yüzey kapıyı açamadık, hatta kapı kilitleri görünmüyor buzdan , diğer kapıdan girdim, tek marşta saat gibi çalışıyor. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bugün bir v8 motor daha aldım sayılır ;D ;D bendekini dizele çevireyim diyordum, BD30 vardı birtane, vazgeçtim v8 daha cazip geldi, motor değişim işi serbest bırakılmış haberin olsun.

bu hafta kesin belli olur v8 e çeviriyorum galiba bendekinide.

Abi, o fiyata motor+şamzıman+elektrik tesisatı+ıvırı zıvırı kaçırma derim. Yoksa ben taliplisi olurum, Kayseri'den de bir tane alır atarım üstüne, maden motor değişimi serbest ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Abi, o fiyata motor+şamzıman+elektrik tesisatı+ıvırı zıvırı kaçırma derim. Yoksa ben taliplisi olurum, Kayseri'den de bir tane alır atarım üstüne, maden motor değişimi serbest ;D

söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR