SDC' Alıntı:Ufukcum şaşırdın mı, dizi saatinde burada ne işin var ;D ;D
çağlar' Alıntı:malı buldum ama fiyat acımasız![]()
![]()
:'( :'(
SDC' Alıntı:Ufukcum şaşırdın mı, dizi saatinde burada ne işin var ;D ;D
bsayil' Alıntı:selm yavuz abi benim şu navaraya oralarda bi müşteri bulamadınız yahu ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:kamyon satmak zor be enişte meraklısı lazım ;D ;D ;D , Bizim Onur almazmı seninkini acaba? Fiyat ne düşünüyorsun?
mesela v8 defender olsaydı anında satılırdı, bugün 3 kişi aradı beni v8 defender nerden buluruz diye ;D ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D bi çıkartmayla düzeltsem ben onu
abi grup içinde kalacaksa vergisinide yatırdım 61 e veririm hatta 60 a bile olur sahibindende 62500 fiyat koydum reytingler iyi ama daha sonuc yok
discovery-V8' Alıntı:Nejat şunlara bir baksana , hiç yolun düşmüyormu kayseriye?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48087.new#new
nkurtkaya' Alıntı:Bakıyoruuum, bakıyoruuum ve başıma iş almayayım deyip oturuyorum. Geçen sene seninle beraber alıp sana teslim etsem iyidi de, şimdi kendim neresini nasıl yaparım? Sen V8 motoru ve aksamını düşeş buldun, ben onu da bulamam, hüsran olur sonu ;D
nkurtkaya' Alıntı:Bakıyoruuum, bakıyoruuum ve başıma iş almayayım deyip oturuyorum. Geçen sene seninle beraber alıp sana teslim etsem iyidi de, şimdi kendim neresini nasıl yaparım? Sen V8 motoru ve aksamını düşeş buldun, ben onu da bulamam, hüsran olur sonu ;D
discovery-V8' Alıntı:Bugün bir v8 motor daha aldım sayılır ;D ;D bendekini dizele çevireyim diyordum, BD30 vardı birtane, vazgeçtim v8 daha cazip geldi, motor değişim işi serbest bırakılmış haberin olsun.
bu hafta kesin belli olur v8 e çeviriyorum galiba bendekinide.
nkurtkaya' Alıntı:Abi, o fiyata motor+şamzıman+elektrik tesisatı+ıvırı zıvırı kaçırma derim. Yoksa ben taliplisi olurum, Kayseri'den de bir tane alır atarım üstüne, maden motor değişimi serbest ;D