Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,353 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onur duydunmu? hazır araç bak herşeyi var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onur duydunmu? hazır araç bak herşeyi var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 4 Şub 2010 #30,354 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba? Genişletmek için tıkla ... Onur'un kamyonetle
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba? Genişletmek için tıkla ... Onur'un kamyonetle
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Şub 2010 #30,355 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Onur'un kamyonetle Genişletmek için tıkla ... Onur gelmeden olsa olurduda Onurun araba Ankarada
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Onur'un kamyonetle Genişletmek için tıkla ... Onur gelmeden olsa olurduda Onurun araba Ankarada
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 4 Şub 2010 #30,356 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba? Genişletmek için tıkla ... Korgo değilde ambarlara sor onlar çok daha uygun
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba? Genişletmek için tıkla ... Korgo değilde ambarlara sor onlar çok daha uygun
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,357 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onur gelmeden olsa olurduda Onurun araba Ankarada Genişletmek için tıkla ... Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Onur gelmeden olsa olurduda Onurun araba Ankarada Genişletmek için tıkla ... Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 4 Şub 2010 #30,358 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben,arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben,arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Şub 2010 #30,359 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar Genişletmek için tıkla ... öle bir araç yok canım ;D ;D en azından 90 model sonrası bulman zor, reklam gibi olmasın ama LR avantajı bu işte alıp kilidi kendin takabiliyorsun ;D Yada Çağlar gibi 6 ay düşünüyorsun bu kilitlere bu para verilirmi diye, aynı kilidin toyota için olanı 2 misli pahalı ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım. Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar Genişletmek için tıkla ... öle bir araç yok canım ;D ;D en azından 90 model sonrası bulman zor, reklam gibi olmasın ama LR avantajı bu işte alıp kilidi kendin takabiliyorsun ;D Yada Çağlar gibi 6 ay düşünüyorsun bu kilitlere bu para verilirmi diye, aynı kilidin toyota için olanı 2 misli pahalı ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,360 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-*
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-*
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Şub 2010 #30,361 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\ Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordumki böyle bişey alacağımı bugün v8 cilerle araşırken denk geldi, 10 saniyede karar verdik.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\ Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordumki böyle bişey alacağımı bugün v8 cilerle araşırken denk geldi, 10 saniyede karar verdik.
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,362 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: öle bir araç yok canım ;D ;D en azından 90 model sonrası bulman zor, reklam gibi olmasın ama LR avantajı bu işte alıp kilidi kendin takabiliyorsun ;D Yada Çağlar gibi 6 ay düşünüyorsun bu kilitlere bu para verilirmi diye, aynı kilidin toyota için olanı 2 misli pahalı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bi Defender alıp senin yan araziye kamp atacam, artık orada gül gibi geçinir gideriz ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: öle bir araç yok canım ;D ;D en azından 90 model sonrası bulman zor, reklam gibi olmasın ama LR avantajı bu işte alıp kilidi kendin takabiliyorsun ;D Yada Çağlar gibi 6 ay düşünüyorsun bu kilitlere bu para verilirmi diye, aynı kilidin toyota için olanı 2 misli pahalı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bi Defender alıp senin yan araziye kamp atacam, artık orada gül gibi geçinir gideriz ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Şub 2010 #30,363 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-* Genişletmek için tıkla ... kasaya 15 kişi koydunmu dezavantaj kalmıyor ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-* Genişletmek için tıkla ... kasaya 15 kişi koydunmu dezavantaj kalmıyor ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 4 Şub 2010 #30,364 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-* Genişletmek için tıkla ... Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm ))
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-* Genişletmek için tıkla ... Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm ))
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,365 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm )) Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi, değil, nasıl düşünürsek öyle olur.. Secret secret.. Herşey içimizde.. discovery-V8' Alıntı: kasaya 15 kişi koydunmu dezavantaj kalmıyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ayrı konu ;D ;D "Hoop it it it it haydii yükleeenn" ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm )) Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi, değil, nasıl düşünürsek öyle olur.. Secret secret.. Herşey içimizde.. discovery-V8' Alıntı: kasaya 15 kişi koydunmu dezavantaj kalmıyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ayrı konu ;D ;D "Hoop it it it it haydii yükleeenn" ;D ;D
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 4 Şub 2010 #30,366 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\ Genişletmek için tıkla ... Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\ Genişletmek için tıkla ... Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Şub 2010 #30,367 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D Genişletmek için tıkla ... Bager getirsin orda sayılır zaten, ha kamyoneti o kadar yol gider mi bilemem tabi. Kocaeli sınırından çıktığı görülmemiş de daha ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D Genişletmek için tıkla ... Bager getirsin orda sayılır zaten, ha kamyoneti o kadar yol gider mi bilemem tabi. Kocaeli sınırından çıktığı görülmemiş de daha ;D ;D
zaferbager41 Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 4 Şub 2010 #30,368 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Ben bi Defender alıp senin yan araziye kamp atacam, artık orada gül gibi geçinir gideriz ;D Genişletmek için tıkla ... Yunus senin meşhur bir lafın var neydi o bedavaya defender yokmu neydi o ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Ben bi Defender alıp senin yan araziye kamp atacam, artık orada gül gibi geçinir gideriz ;D Genişletmek için tıkla ... Yunus senin meşhur bir lafın var neydi o bedavaya defender yokmu neydi o ;D ;D