7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,372
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Onur duydunmu? hazır araç bak herşeyi var ;D ;D ;D

Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım.

Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba?

Onur'un kamyonetle

discovery-V8' Alıntı:
söz kestik artık yarın arayıp nasıl getirtebiliriz onu öğrenicem kargo tuzlu olur. başka nasıl gelir o acaba?
Korgo değilde ambarlara sor onlar çok daha uygun

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi ne yapıcam Navarayı, Pick up almicam ben, arazide dezavantaj. Alsam alsam Umut abinin takozdan alırım.

Benim alacağım araçta kilit ve manuel vites olacak işte o kadar

öle bir araç yok canım ;D ;D en azından 90 model sonrası bulman zor, reklam gibi olmasın ama LR avantajı bu işte alıp kilidi kendin takabiliyorsun ;D

Yada Çağlar gibi 6 ay düşünüyorsun bu kilitlere bu para verilirmi diye, aynı kilidin toyota için olanı 2 misli pahalı ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\

Bilmiyordumki böyle bişey alacağımı bugün v8 cilerle araşırken denk geldi, 10 saniyede karar verdik.

Ben bi Defender alıp senin yan araziye kamp atacam, artık orada gül gibi geçinir gideriz ;D

fastjunkie' Alıntı:
La bunu inkar eden mi var ?? Senin pick upın için de geçerli bu. :-* :-* :-* :-*
Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz

benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm ))

yunus bager' Alıntı:
Yokyaaaa lafa gelince dağları deviriyorsunuz

benimkisi pick up değil caaaniiimmmmm ))

Tabi tabi, değil, nasıl düşünürsek öyle olur.. Secret secret.. Herşey içimizde..

discovery-V8' Alıntı:
kasaya 15 kişi koydunmu dezavantaj kalmıyor ;D ;D ;D

Ayrı konu ;D ;D
"Hoop it it it it haydii yükleeenn" ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Motor İstanbul'da mı ? Keşke geçen hafta ayarlayaydın abi, bu aralar İstanbul'a arabayla gidecek bi dönem yok :-\

Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Ne yani, Yavuz için bir hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapmaz mısın? TYT az yakar zaten ;D

Bager getirsin orda sayılır zaten, ha kamyoneti o kadar yol gider mi bilemem tabi. Kocaeli sınırından çıktığı görülmemiş de daha ;D ;D