7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,106
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

HakanBastoncu' Alıntı:
Sevtap Ablacım, Yavuz Abim, Yunus Kardeşim ve Alp Kardeşim,

Mesajları anca okudum, ortalık kızışmış ;D Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Cünayt abiyle beraberdik 23:00 civarı ayrıldık 12 gündür yatan aşkıma ( eşimden sonra ) kavuştum :D Çocuk gibi şen bir tur attım, İngiliz yapmış beeee ;D Pc'den uzak 5 gün şimdi aptal oldum dengesizce cevap vermeye çalışıyorum ;D Bu arada saatin 01:54 olduğunu ve yaklaşık 4,5 saat sonra işe kalkacağımı unuttum :eek: ...

Hepinize iyi geceler...
Hakancım özlettin kendini sanada iyi geceler..

Etiketler

duman' Alıntı:
abi çocukları yatırdıysanız anlatayım valla adama iki kelime laf ettirmiyorlar... ;D ;D ;D

;D ;D ;D Buna çok güldüm valla, süper bir yakıştırma ;D ;D

Sorma uyutana kadar canımız çıktı ;)

discovery-V8' Alıntı:
Temmuz olmaz temmuz olmaz, ayın sekizinde yeğenler sünnet olacakmış oraya gitmem lazım 20 sinden önce dönemem, yapmayın bana bunu :(

Tamam Yavuzcum üzülme, 20 sinden sonra yaparım bende ;)

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D Buna çok güldüm valla, süper bir yakıştırma ;D ;D

Sorma uyutana kadar canımız çıktı ;)

Tamam Yavuzcum üzülme, 20 sinden sonra yaparım bende ;)

27 sine kadar da benim final haftam. 27 sinden sonraki haftasonu olsun bence ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Cünayt abi ;D,

Dedim ya yazmayı unuttum ;D Abime özür adına extra iyi geceler CÜNEYT ABİ
biz görüştük nasıl olsa sana da iyi geceler hakan haftasonu sevtap falan sahil yapalım...

Tamam dün gece sopa yemeden kurtardım ;) bu gece sopa çok yakın :-[ herkeze iyi geceler benden bu kadar

discovery-V8' Alıntı:
Bizim drunk sizin sahil nedir bu kardeşim oturun oturduğnuz yerde ;D ;D ;D
şu drunk'ı merak etmiyor değilim ama öyle sake make anlamam ben şişeyle masaya jack gelecek bandrollü hemde

fastjunkie' Alıntı:
27 sine kadar da benim final haftam. 27 sinden sonraki haftasonu olsun bence ;D

Tamam Onurcum seni kırar mıyım: 31 temmuz nasıl ::smiley: sanırım herkese uyacak :smiley:
Sen yeter ki tabu felan oynama :D :D

duman' Alıntı:
biz görüştük nasıl olsa sana da iyi geceler hakan haftasonu sevtap falan sahil yapalım...

Çok sevinirim ;D
Haftasonu annemin emrindeyim, sahil ilaç gibi gelir valla ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR