KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok yunus 3,5 karbüratörlü, bana yeter bukadarı, ilerleyen zamanlarda bir edelbrock takarız 3,9 dan daha ekonomik ve güçlü hale gelir. Elektronik hiç aksamı olmamasıda cabası ben basit şeyleri seviyorum zaten. 130 u üzerinde denemiştik Ufukla 3,5 karbüratörlüyü benim çok hoşuma gitmişti.
suratımda yine o anlamsız gülümseme var ben manyakmıyım ;D ;D ;D ;D
Hakkaten diyorum, öğrenci işi gibi geldi bana. Parçası ucuz, hem de araziye gir ardına bakmadan.. Uzun yolda max 120 gidiyordum zaten, 80 le gideriz ne yapalım.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Eli yüzü düzgün bişi arıyorum.
Hakkaten diyorum, öğrenci işi gibi geldi bana. Parçası ucuz, hem de araziye gir ardına bakmadan.. Uzun yolda max 120 gidiyordum zaten, 80 le gideriz ne yapalım.
cemil bey merhaba bu araçların bi ikisine bende baktım siz baktınızmı bilmiyorum faka baya emek isteyen araclar cok hor kullanılmıs sadece görüntüde biraz iyiler o kadar
Neyine rezil olacan land olsun çamurdan olsun ben her derdine çere olmaya hazırım sen hyeterki büççeden bahset
lr gezisindeki umutun (kapısında 1 numara yazan )arabayı biliyormusun alalım onu sana tek kefil olduğum araç o