7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,522

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Ya şunun cevabını yazıver, yatıcam bunu bekliyorum ;D

Defenderde yağmur içeridede dışarıdaki şiddetiyle yağarda ondan ;D ;D Onlar şöyle diyor "Defender is not a dust proof, water proof or oil proof."

Yunus için meali , Defender toz geçirmez, su geçirmez yağ sızdırmaz değildir ;D Tabi bunlar şaka amaçlı abartılı şeyler, Sen daha iyi biliyorsun Senin aracın ne su alır, ne toz alır, nede yağ sızdırır, seri I zamanlarından kalma şeyler bunların çoğu, ozamanlar (1948) tüm araçlarda durum aynıydı . hatta japonların kendi araçları bile yoktu, Austinden çakma (bantam) bir araç ürettiler, cj yi andıran FJ40 ın atası oda amerikan lisansıyla. ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu arada lastik patlamış ,
araç jant ta ,donuk lastiği 2 metre yürütebilirmiyim.

kompresörün yokmu ;D ;D ;D Cihanda var yarın sabah alır şişirirsin lastikçiye kadar gider, olmazsa çagır beni kompresör getireyim.

Salon penceresinden son dakika manzarası. Kar yeni durdu. :D :D :D

IMGP0064.jpg

IMGP0068.jpg

IMGP0069.jpg

IMGP0070.jpg

discovery-V8' Alıntı:
kompresörün yokmu ;D ;D ;D Cihanda var yarın sabah alır şişirirsin lastikçiye kadar gider, olmazsa çagır beni kompresör getireyim.

caponlar o kadar hava basıyor ama bir lastikciği bile şişiremiyorlar ;D ;D ;D abi senin kompresör 38" e göre nede olsa lastiği komple dağıtmasın ;D ;D ;D

Şakaların hepsi burada var, Landroverin olduğunu nasıl anlarsın ;D ;D ;D

HOW DO YOU KNOW YOU OWN A LANDROVER ?

* When you occasionally find rust flakes in your ears.
* If you keep these strange Imperial-thread bolts in your pocket in case the dashboard falls off.
* If WD40 has a higher priority on the household budget than milk.
* When your husband starts referring to you as "my ex-", although you are still married.
* If your bathtub bears a sign: "Not suitable for engine blocks".
* When you dream of burned Lucas electrics when your wife smokes a cigarette in bed
* If even Essex girls turn you down after they`ve seen your car.
* If 10 lbs of of prime top soil fall on the tarmac when you smack your door shut
* If you store K&N air filter cleaning liquid under the kitchen sink because you need it so often
* When you drive in shorts in the flemish winter to avoid wet jeans.
* If nobody parks next to you on a Saturday supermarket parking lot
* If only the African immigrants greet you in town
* If your kitchen table shows marks of engine blocks.
* When you can't find any clothes without battery acid holes or engine oil stains
* If you wonder why it smells so funny if you throw a cig butt on the floor of a rental car
* If you start every conversation in the vehicle with "one, two, test" to check the intercom
* When even Russians don't believe your truck is only 20 years old
* When there are more tools in the truck than in your house
* If you think it's essential to carry 20 litres of water at all times, even in Belgium
* If the only two shops you know in town are the parts dealer and the tool shop
* When you decide on weekend plans in bed and the alternatives are grease-up or fix the radiator
* If you buy rear mirrors in bulk at the farmer's union shop
* When the GPS in your vehicle has the main purpose to replace the speedo and odometer
* When you are surprised that the M.O.T. mentions the condition of your seats in the report
* If you wonder why the moss in your truck's inner window sills is greener than your lawn
* When you are used to switch off headlights before indicating right because they interfere
* If all your jacket pockets and belt loops are torn by LR door locks
* When you find a gas evaporator between salt and pepper in the kitchen
* When a Russian women observes 'these are not women's hands' and someone adds 'just don't ask her what she has been repairing this time...'
* When your friends steal imperial sockets for you as a wedding present
* When your handbag contains pliers, multimeter, Swisstool, insulation tape, 30 amps fuses, compass, imperial bolts and a torch
* If you only dare to use the coin operated car wash on a dark Sunday night
* If friends don't want you to show up in the afternoon because they got visitors but then they call you at 8 AM on a Sunday morning when they're stuck in the forest.
* when other girls give you a 1 1/8" socket as a present -and they know you love it!
* You can't decide whether to park on a hill in case your starter fails or on the flat in case your handbrake fails.
* You put your coat on as you get INTO your car.
* You keep degreaser in the shower.
* When you borrow your Mums 1litre Vauxhall Corsa it feels like a sports car.
* You get lent to elderly relatives and their friends to get the compost from the garden centre. Two tonnes at a time.
* Your friends all want to ride in your car if you're going less than three miles. If you're travelling more than three miles, they volunteer to walk.
* Your mates laugh at your car until theirs needs pulling out of a ditch.
* If, whilst driving, you frequently turn down the volume of the stereo .... to check for new noises
* You stop at a petrol station to top up oil and to check the petrol level
* Your washing machine never gets unemployed
* Your favourite books are the parts catalogue and the reapair operation manual
* the wife says its me or that thing she takes one look at you and packs
* I can trust my husband: if he stays out all night long it's because he's stuck in the forest and not because of another women
* When you don't worry when your hubby says he takes out the Landy for half an hour and he doesn't come back all night long
* When you are buying dark nail varnish only to hide away black marks under the finger nails
* When you ask for "Epsom Green" when buying nail varnish
* When your living room looks like a scrap-yard
* When you find landy-bits all over your place (and I mean: ALL over the place!)
* When your dishwasher dies because of engine oil sediments
* When your house-owner asks you to stop putting Rangie-bits all over the cellar (but you don't know where to put them in the flat - see above)
* Reps in nice shiny motorway cars laugh derisively except when it snows
* your drive has an enviromental health warning
* police officers shake your hand when they issue you a speeding ticket
* people in VW camper vans follow you so they can watch someone else break down
* everyone in the landy dealer knows you by name
* you have bulk discounts at the landy dealer parts counter
* When the men at Bearmach know you better than your wife.
* When your wife say's the men at Bearmach see you more.
* Other motorists laugh at your attempt at a 3 point turn in your Series 3 Land Rover.

discovery-V8' Alıntı:
Yavuz sağol ,
Yarın Cihandan alırım burnumun dibi nasıl olsa,

Bir zamanlar bir kompresör vardı bende ,
şişirmesi 2 saat i buluyordu,
1-2 senedir görmüyorum,tıkmışımdır bir yere ;D ;D ;D

Nereden biliyorsun BİR LANDROVER OWN?

* Ne zaman zaman zaman kulak pas flakes bulabilirsiniz.
* Eğer tutmak bu garip Imperial-iplik civatalar cebinizde durumunda pano düşer.
* Eğer WD40 süt daha ev bütçesi daha yüksek bir önceliğe sahiptir.
* Ne zaman kocanız size "benim eski olarak atıfta başlar", ancak hala evliler.
* Eğer küvet bir işaret taşımaktadır: "değil motor blokları için uygun.
* Ne zaman yanık Lucas elektrik ne zaman karını yatakta bir sigara içiyor rüya
* Eğer bile İstanbul kız aşağı çevirmek sonra `ve araç görüldü.
* Eğer asfalt üzerinde başbakan üst toprak güz of £ 10 ne zaman kapıyı kapattı smack
Eğer mağaza çünkü sık sık ihtiyacınız * K & N hava filtresi mutfak altında sıvı temizlik evye
* Ne zaman şort Flemish kışın ıslak kot önlemek için sürücü.
* Eğer kimse park size Cumartesi süpermarket otopark gelecek
* Eğer sadece Afrikalı göçmenler kasabasında selamlıyorum
* Eğer mutfak masasında motor blokları işaretleri gösterir.
* Ne zaman akü asidi delik ya da motor yağı lekeleri olmadan herhangi bir kıyafet bulamıyor
* Eğer yüzden eğer bir kiralık araba kattaki bir cig kalça atmak kadar komik kokuyor merak
Eğer bir, iki, testi "ile araç her konuşma başlatmak *" interkom kontrol etmek
* Zaman bile Ruslar için kamyon sadece 20 yaşında olduğuna inanmıyorum
* Ne zaman daha fazla araçları evde daha kamyon bulunmaktadır
* Eğer düşünmek tüm zamanlarda, Belçika bile su 20 litre taşımak gereklidir
* Eğer şehirde biliyorum sadece iki dükkan parçalar bayi ve araç mağazası bulunmaktadır
* Ne zaman yatakta hafta sonu planları ve alternatifleri üzerinde yağ-up veya radyatör saptamak karar
* Eğer satın arka toplu olarak çiftçi birliği dükkanında aynalar
* Zaman aracınızda GPS speedo ve kilometre sayacı yerine ana amacı vardır
* Ne zaman şaşırırlar bu M.O.T. raporunda sandalye durumu söz
* Eğer neden kamyon iç pencere eşikleri de yosun senin çim daha yeşil merak ediyorum
* Ne zaman belirten önce farlar kapatmak için kullanılan doğru çünkü müdahale
* Eğer tüm ceket cebi ve kemer döngüler LR kapı kilitleri tarafından parçalanmış olan
* Ne zaman mutfakta tuz ve biber arasında bir gaz buharlaştırıcı bulmak
* Bir Rus kadın 'bu değildir gözlemlediği kadınların ellerini ve biri sadece ona bu sefer ne tamir edilmiştir sormayın ekler ...'
* Arkadaşlarınız sizin için bir düğün hediyesi olarak imparatorluk soketleri çalmak
* Zaman senin el çantası pense, multimetre, Swisstool, izolasyon bandı, 30 amper sigorta, emperyal cıvata ve bir meşale pusula içeren
Eğer sadece madeni para kullanmaya cesaret * karanlık bir Pazar gecesi araba yıkama işletilen
Çünkü ancak o zaman 8 bir Pazar sabahı zaman orman sıkışmış konum üzerinde arama ziyaretçiler var * Eğer arkadaşlar size öğleden sonra yukarı göstermek istemiyorum.
* Diğer kızlar bir 1 1 vermek / hediye ve onlar bunu sevdiğini biliyorum olarak 8 "soket!
Isteyip durumda Starter başarısız veya durumda sizin el freni başarısız düz bir tepe üzerinde park etmek * karar veremiyorum.
* Sizin gibi araç INTO olsun sizin kat koydum.
* Bu duş Degreaser tutun.
* Ne zaman senin Mums 1litre Vauxhall Corsa bir spor otomobil gibi hissediyor ödünç.
* Sen yaşlı akrabalar ve arkadaşlar için bahçe merkezinden kompost almak için ödünç almak. Bir anda iki ton.
* Tüm arabaya binmek istiyorum Arkadaşlarınız eğer az üç mil gidiyoruz. Eğer onlar gönüllü fazla üç mil seyahat konum yürümek.
Kadar onların bir hendeğe dışarı çekerek ihtiyaçlarını Kişisel arkadaşları araç olarak * gülmek.
*, Sürüş yaparken, sık sık .... stereo ses seviyesini aşağı çevirmek Eğer Yeni sesleri kontrol etmek için
Bir benzin istasyonunda ve yağ kontör için benzin seviyesini kontrol etmek için * durdurmak
* Çamaşır makinesi işsiz geçmez
* Favori kitaplar parça kataloğu ve reapair kullanma kılavuzu vardır
* Karısı diyor onun beni ya da o sen ve paketlerini bir görünüm alır o şey
* Eşim güvenebilirsiniz: eğer o çünkü ormanda ve başka bir kadın çünkü şaşırıp kalmış uzun onun bütün gece dışarıda kalıyor
* Ne zaman endişelenmeyin zaman o koca yarım saat Landy dışarı alır ve uzun zaman bütün gece geri gelmez diyor
* Ne zaman sadece tırnak altında siyah işaretleri uzak gizlemek karanlık tırnak cila satın alıyor
* Ne zaman için "zaman vernik çivi satın Epsom Yeşil sormak
* Zaman oturma odası bir hurda gibi görünüyor-yarda
* Ne zaman yerinizi tüm (ve Yani: Her yer!) Landy-bit bulmak
* Zaman sizin bulaşık makinesi motor yağı çökeller nedeniyle ölüyor
* Zaman senin evin sahibi sen bodrum katı tüm Rangie-bit koyarak durdurmak ister (ama nereye düz koyabilir bilmiyorum - yukarda)
* Reps nice parlak otoyol otomobillerde alayla dışında zaman kar yağışı gülmek
* Sürücüye bir çevre sağlığı uyarı vardır
* Polis memurları zaman bir hız bilet sorunu elinizi sallamayın
VW içinde * insan böylece başkasına yıkmak izleyebilirsiniz vanlar sizi takip akordeon
Landy satıcı olarak * herkes sizi adınızla bilir
* Sen Landy bayi parçaları toplu indirim var sayacı
* Zaman Bearmach de erkekler Karını daha iyi biliyorum.
* Zaman Karın Bearmach de erkekler daha fazla görmek söylüyor.
* Senin Series 3 Land Rover bir 3 nokta fırsatta sizin denemesinde Diğer sürücülerin gülmek.

Nereden biliyorsun BİR LANDROVER OWN?

* Ne zaman zaman zaman kulak pas flakes bulabilirsiniz.
* Eğer tutmak bu garip Imperial-iplik civatalar cebinizde durumunda pano düşer.
* Eğer WD40 süt daha ev bütçesi daha yüksek bir önceliğe sahiptir.
* Ne zaman kocanız size "benim eski olarak atıfta başlar", ancak hala evliler.
* Eğer küvet bir işaret taşımaktadır: "değil motor blokları için uygun.
* Ne zaman yanık Lucas elektrik ne zaman karını yatakta bir sigara içiyor rüya
* Eğer bile İstanbul kız aşağı çevirmek sonra `ve araç görüldü.
* Eğer asfalt üzerinde başbakan üst toprak güz of £ 10 ne zaman kapıyı kapattı smack
Eğer mağaza çünkü sık sık ihtiyacınız * K & N hava filtresi mutfak altında sıvı temizlik evye
* Ne zaman şort Flemish kışın ıslak kot önlemek için sürücü.
* Eğer kimse park size Cumartesi süpermarket otopark gelecek
* Eğer sadece Afrikalı göçmenler kasabasında selamlıyorum
* Eğer mutfak masasında motor blokları işaretleri gösterir.
* Ne zaman akü asidi delik ya da motor yağı lekeleri olmadan herhangi bir kıyafet bulamıyor
* Eğer yüzden eğer bir kiralık araba kattaki bir cig kalça atmak kadar komik kokuyor merak
Eğer bir, iki, testi "ile araç her konuşma başlatmak *" interkom kontrol etmek
* Zaman bile Ruslar için kamyon sadece 20 yaşında olduğuna inanmıyorum
* Ne zaman daha fazla araçları evde daha kamyon bulunmaktadır
* Eğer düşünmek tüm zamanlarda, Belçika bile su 20 litre taşımak gereklidir
* Eğer şehirde biliyorum sadece iki dükkan parçalar bayi ve araç mağazası bulunmaktadır
* Ne zaman yatakta hafta sonu planları ve alternatifleri üzerinde yağ-up veya radyatör saptamak karar
* Eğer satın arka toplu olarak çiftçi birliği dükkanında aynalar
* Zaman aracınızda GPS speedo ve kilometre sayacı yerine ana amacı vardır
* Ne zaman şaşırırlar bu M.O.T. raporunda sandalye durumu söz
* Eğer neden kamyon iç pencere eşikleri de yosun senin çim daha yeşil merak ediyorum
* Ne zaman belirten önce farlar kapatmak için kullanılan doğru çünkü müdahale
* Eğer tüm ceket cebi ve kemer döngüler LR kapı kilitleri tarafından parçalanmış olan
* Ne zaman mutfakta tuz ve biber arasında bir gaz buharlaştırıcı bulmak
* Bir Rus kadın 'bu değildir gözlemlediği kadınların ellerini ve biri sadece ona bu sefer ne tamir edilmiştir sormayın ekler ...'
* Arkadaşlarınız sizin için bir düğün hediyesi olarak imparatorluk soketleri çalmak
* Zaman senin el çantası pense, multimetre, Swisstool, izolasyon bandı, 30 amper sigorta, emperyal cıvata ve bir meşale pusula içeren
Eğer sadece madeni para kullanmaya cesaret * karanlık bir Pazar gecesi araba yıkama işletilen
Çünkü ancak o zaman 8 bir Pazar sabahı zaman orman sıkışmış konum üzerinde arama ziyaretçiler var * Eğer arkadaşlar size öğleden sonra yukarı göstermek istemiyorum.
* Diğer kızlar bir 1 1 vermek / hediye ve onlar bunu sevdiğini biliyorum olarak 8 "soket!
Isteyip durumda Starter başarısız veya durumda sizin el freni başarısız düz bir tepe üzerinde park etmek * karar veremiyorum.
* Sizin gibi araç INTO olsun sizin kat koydum.
* Bu duş Degreaser tutun.
* Ne zaman senin Mums 1litre Vauxhall Corsa bir spor otomobil gibi hissediyor ödünç.
* Sen yaşlı akrabalar ve arkadaşlar için bahçe merkezinden kompost almak için ödünç almak. Bir anda iki ton.
* Tüm arabaya binmek istiyorum Arkadaşlarınız eğer az üç mil gidiyoruz. Eğer onlar gönüllü fazla üç mil seyahat konum yürümek.
Kadar onların bir hendeğe dışarı çekerek ihtiyaçlarını Kişisel arkadaşları araç olarak * gülmek.
*, Sürüş yaparken, sık sık .... stereo ses seviyesini aşağı çevirmek Eğer Yeni sesleri kontrol etmek için
Bir benzin istasyonunda ve yağ kontör için benzin seviyesini kontrol etmek için * durdurmak
* Çamaşır makinesi işsiz geçmez
* Favori kitaplar parça kataloğu ve reapair kullanma kılavuzu vardır
* Karısı diyor onun beni ya da o sen ve paketlerini bir görünüm alır o şey
* Eşim güvenebilirsiniz: eğer o çünkü ormanda ve başka bir kadın çünkü şaşırıp kalmış uzun onun bütün gece dışarıda kalıyor
* Ne zaman endişelenmeyin zaman o koca yarım saat Landy dışarı alır ve uzun zaman bütün gece geri gelmez diyor
* Ne zaman sadece tırnak altında siyah işaretleri uzak gizlemek karanlık tırnak cila satın alıyor
* Ne zaman için "zaman vernik çivi satın Epsom Yeşil sormak
* Zaman oturma odası bir hurda gibi görünüyor-yarda
* Ne zaman yerinizi tüm (ve Yani: Her yer!) Landy-bit bulmak
* Zaman sizin bulaşık makinesi motor yağı çökeller nedeniyle ölüyor
* Zaman senin evin sahibi sen bodrum katı tüm Rangie-bit koyarak durdurmak ister (ama nereye düz koyabilir bilmiyorum - yukarda)
* Reps nice parlak otoyol otomobillerde alayla dışında zaman kar yağışı gülmek
* Sürücüye bir çevre sağlığı uyarı vardır
* Polis memurları zaman bir hız bilet sorunu elinizi sallamayın
VW içinde * insan böylece başkasına yıkmak izleyebilirsiniz vanlar sizi takip akordeon
Landy satıcı olarak * herkes sizi adınızla bilir
* Sen Landy bayi parçaları toplu indirim var sayacı
* Zaman Bearmach de erkekler Karını daha iyi biliyorum.
* Zaman Karın Bearmach de erkekler daha fazla görmek söylüyor.
* Senin Series 3 Land Rover bir 3 nokta fırsatta sizin denemesinde Diğer sürücülerin gülmek.

emrahmarti' Alıntı:
Abi beklerim. Yarın Abant mı yoksa Gölcük mü yapsam kararsız kaldım. Karda bir piknik yapalım diyoruz :D

Sağolasın Emrah, ama mümkün değil gelmem, ankaraya bile zor iniyorum.

altug onaran' Alıntı:
caponlar o kadar hava basıyor ama bir lastikciği bile şişiremiyorlar ;D ;D ;D abi senin kompresör 38" e göre nede olsa lastiği komple dağıtmasın ;D ;D ;D

Hiç işte, pigmenin lastiği patlasa noolur patlamasa noolur ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR