7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,372

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
abi çok zevkli aracın camı farları heryer karla kaplayor onları temizlemek zorunda kalmasak daha da güzel olucak

belediye greyderi yolu temizlerken yandaki boş arsada bizde aynı işi yapıyorduk ;D

en güzeli vatandaşlar yolda durmuş zincir takmaya çalışıyorlar :smiley: yol dolu durmak yerinde yol dışındaki kar yığınına girip elemanları sollayıp tekrar yola girince biraz kulaklar çınlıyor nedense ;D

offf be canım çekti valla, Bizde Duruyla Defenderi alıp çıktık (Disco çıkmadı, garaj kapısı donmuş açamadık :( ) sadece buz var yer gök buz, kar diye bişey kalmamış evlerin kuzeye bakan cepheleri bile buzla kaplı. Hiç zevk alamadık, incek bulvarı nın adı değişmiş incek buz pisti olmuş, 1 km içinde 4 kaza gördük.

discovery-V8' Alıntı:
Kerim al ceanım sen bunlarla uğraş boşver Defender v8 leri falan ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48137.0;topicseen

Fakat yeni motoru takayım benden çok çekeceğiniz var Discoyla bile başedemiyordunuz, v8 defenderin bahane bulunacak yeride yok, hızsa hız, konfor sa konfor ( klimadan ve vebastodan ibaret ;D ;D ) güçse güç.
Esasında kafama çok takılan bir araç ,
bunu yürütüyorsam onuda yürütürüm,
aranılan bütün özellikleri karşılayabilir diye düşünüyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Esasında kafama çok takılan bir araç ,
bunu yürütüyorsam onuda yürütürüm,
aranılan bütün özellikleri karşılayabilir diye düşünüyorum.

;D ;D ;D ne özelliği arıyorsun ki? pahalı yedek parça, kısıtlı modifikasyon, kolay devrilme, zayıf yürüyen aksam bumudur beklenti ;D ;D

Evet bu kasa ,dakarı ,bu aksamla allak bullak etti ;D ;D ;D

;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D

Hatta tuareg falan bak 2 senedir onlarda başarılı, tam araziye girecek araç hele doğuş otonun servis fiyatlarını duyunca moralinde yerine gelir ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D

Aynı şeyi düşünmüşüz abi. Aklın yolu bir. :D :D :D

LR kullana kullana ,araçların dökülmesi size normal geliyor, ;D ;D ;D

Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)

discovery-V8' Alıntı:
Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)
Çekmeye deymiyordur,
anında cola hurdası oluyordur ;D ;D ;D

Evet bir V8 arıyorum , ;D ;D ;D

Çok aramayacaksın yakında 3 tane peşinde olacak ;D ;D

7/24 gezisinden dönerken , Umut u tamponundan ittirmemek için kendimi zor tutuyordum yokuşlarda ;D Onuru hiç söylemiyorum , fazla konfordan olsa gerek çok yorgun düşmüştü fil falan görüyordu ;D ;D

Çekmeye deymiyordur,
anında cola hurdası oluyordur ;D ;D ;D

hafızamı zorladım bir freelander hatırlayabildim, kılıçlı etabında camına kadar çamura gömüldüğü için cortlayan, o bile 1 saatlik uğraştan sonra çalıştı eve kendi döndü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR