KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi şaka bi yana, Zaten Hilux'u çıkaramıyorum biryere, 4x2.. gittiğim en uzun yol da Ankara İstanbul.
E başka araç bakıyorum uçuk fiyatlar. Parça pahalı, Yakıt abartı. Hilux'un yakıt inanılmaz ekonomik ama araç durdukça değer kaybediyor.
Öğrenci adam için 2.5 benzinli 110 bence ideal dedim.. Konfordan falan baya bi feragat edecez ama ne yapalım, daha genciz, ilerde bi Japon alırım yine.. Diye düşündüm ) Haksız mıyım ?
Abicim bana gerek yok ahmet ve ferhat var, herşeyi hallediyorlar sağolsunlar , onlar olmasa Hakanın v8 110 okadar titizlikle yapılamzdı, 10 günde ucube çıkardı içimize sinmezdi.
Bak adam yazmış, bu işler böle yapılıyor, öğren ;D
discovery-V8' Alıntı:
Günay bey o aracı telekomdan aldı , ozamanlar piyasada kimse benzinli dizel diye baklmıyordu toplasan defender sayısı 15-20 adet, almak istesen satan bulunmazdı, dünya masraf ettiler o araca , nerdeyse sıfırdan yapıldı, maliyeti 25 binden yukarıdır.
Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç
Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç