7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,291
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
??? ??? ???
E tabiki öyle olacak. Herkes karına bakar Sevtap Dilek Çimen hanım. Rahibe Terasa mıyım ben ;D

Rahibe mi

Bari Rahip Xuan Zang felan deseydin yahu ;D ;D ;D

Etiketler

şaka yapıyorum, alınıp uğraşılabilir, benden tam destek sana.söker dağıtır, çözeriz olayı..

alırız kanat,but,absolut haydii yavuz kankamıza ;D ;D

çağlar' Alıntı:
la onur napıyon sen aslan

Abi şaka bi yana, Zaten Hilux'u çıkaramıyorum biryere, 4x2.. gittiğim en uzun yol da Ankara İstanbul.
E başka araç bakıyorum uçuk fiyatlar. Parça pahalı, Yakıt abartı. Hilux'un yakıt inanılmaz ekonomik ama araç durdukça değer kaybediyor.
Öğrenci adam için 2.5 benzinli 110 bence ideal dedim.. Konfordan falan baya bi feragat edecez ama ne yapalım, daha genciz, ilerde bi Japon alırım yine.. Diye düşündüm ) Haksız mıyım ?

Abicim bana gerek yok ahmet ve ferhat var, herşeyi hallediyorlar sağolsunlar , onlar olmasa Hakanın v8 110 okadar titizlikle yapılamzdı, 10 günde ucube çıkardı içimize sinmezdi.

hem çocuğu gazla sürekli sonrada bana gerek yok.

hamisisin artık sen , en ufak şeyde hoop bahçeye. ;D ;D

Yunusun işaret ettiği arabalar sana daha uygun. Sen öyle sanayide sabahlayamazsın. Yapılmış bir araç alıp zevkine göre değişiklikler yapacaksın.

fastjunkie' Alıntı:
. Konfordan falan baya bi feragat edecez ama ne yapalım, daha genciz, ilerde bi Japon alırım yine.. Diye düşündüm ) Haksız mıyım ?

kesinlikle haklısın , katılıyorum.

fastjunkie' Alıntı:
E tabiki öyle olacak. Herkes karına bakar Sevtap Dilek Çimen hanım. Rahibe Terasa mıyım ben ;D

Hem zaten sen Ofli Hoca'sın ;D ;D ;D

Bak adam yazmış, bu işler böle yapılıyor, öğren ;D

acemi80' Alıntı:
Yunusun işaret ettiği arabalar sana daha uygun. Sen öyle sanayide sabahlayamazsın. Yapılmış bir araç alıp zevkine göre değişiklikler yapacaksın.

Katılıyorum hocam. Okul var akşama kadar, bunu da hesap etmek lazım.

çağlar' Alıntı:
hem çocuğu gazla sürekli sonrada bana gerek yok.

hamisisin artık sen , en ufak şeyde hoop bahçeye. ;D ;D

Abicim dur sen çaktırmaa ;D ;D Hem arızası sorunu yok LRlerin neden gideyim Yavuz abiye ya da başka yere )

Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç

acemi80' Alıntı:
Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç

Çok para hocam o.

fastjunkie' Alıntı:
Çok para hocam o.

Evet ama aldıktan sonra tek kuruş harcaman gerekmeyecek. Çok olsa yıkatır binersin

Nejat'a söylemiştim o da kendine göre pahalı buldu. Ama senin satacağın araba onu rahat karşılar.

şuda benim hoşuma gitti ama çok para

http://www.sahibinden.com/1992_land_rover_defender_3_0_tdi-06WQQaXQQ20171987WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=4#mega