7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,291

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

şaka yapıyorum, alınıp uğraşılabilir, benden tam destek sana.söker dağıtır, çözeriz olayı..

alırız kanat,but,absolut haydii yavuz kankamıza ;D ;D

çağlar' Alıntı:
la onur napıyon sen aslan :mad: :mad: :mad:

Abi şaka bi yana, Zaten Hilux'u çıkaramıyorum biryere, 4x2.. gittiğim en uzun yol da Ankara İstanbul.
E başka araç bakıyorum uçuk fiyatlar. Parça pahalı, Yakıt abartı. Hilux'un yakıt inanılmaz ekonomik ama araç durdukça değer kaybediyor.
Öğrenci adam için 2.5 benzinli 110 bence ideal dedim.. Konfordan falan baya bi feragat edecez ama ne yapalım, daha genciz, ilerde bi Japon alırım yine.. Diye düşündüm :smiley:) Haksız mıyım ?

Abicim bana gerek yok ahmet ve ferhat var, herşeyi hallediyorlar sağolsunlar , onlar olmasa Hakanın v8 110 okadar titizlikle yapılamzdı, 10 günde ucube çıkardı içimize sinmezdi.

hem çocuğu gazla sürekli sonrada bana gerek yok.

hamisisin artık sen , en ufak şeyde hoop bahçeye. ;D ;D

Yunusun işaret ettiği arabalar sana daha uygun. Sen öyle sanayide sabahlayamazsın. Yapılmış bir araç alıp zevkine göre değişiklikler yapacaksın.

fastjunkie' Alıntı:
E tabiki öyle olacak. Herkes karına bakar Sevtap Dilek Çimen hanım. Rahibe Terasa mıyım ben ;D

Hem zaten sen Ofli Hoca'sın ;D ;D ;D

Bak adam yazmış, bu işler böle yapılıyor, öğren ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günay bey o aracı telekomdan aldı , ozamanlar piyasada kimse benzinli dizel diye baklmıyordu toplasan defender sayısı 15-20 adet, almak istesen satan bulunmazdı, dünya masraf ettiler o araca , nerdeyse sıfırdan yapıldı, maliyeti 25 binden yukarıdır.

acemi80' Alıntı:
Yunusun işaret ettiği arabalar sana daha uygun. Sen öyle sanayide sabahlayamazsın. Yapılmış bir araç alıp zevkine göre değişiklikler yapacaksın.

Katılıyorum hocam. Okul var akşama kadar, bunu da hesap etmek lazım.

çağlar' Alıntı:
hem çocuğu gazla sürekli sonrada bana gerek yok.

hamisisin artık sen , en ufak şeyde hoop bahçeye. ;D ;D

Abicim dur sen çaktırmaa ;D ;D Hem arızası sorunu yok LRlerin neden gideyim Yavuz abiye ya da başka yere :smiley:)

Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç

acemi80' Alıntı:
Ben senin yerinde olsam antalyadaki 100" lik defendere alırım hem lüks hemde herşeyi ile yapılmış bir araç görüntü olarakta bana kalırsa 110" ten daha güzel gençlere daha yakışacak bir araç

Çok para hocam o.

fastjunkie' Alıntı:
Çok para hocam o.

Evet ama aldıktan sonra tek kuruş harcaman gerekmeyecek. Çok olsa yıkatır binersin :D

Nejat'a söylemiştim o da kendine göre pahalı buldu. Ama senin satacağın araba onu rahat karşılar.

şuda benim hoşuma gitti ama çok para

http://www.sahibinden.com/1992_land_rover_defender_3_0_tdi-06WQQaXQQ20171987WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=4#mega

big_20171987ciy.jpg

big_20171987uih.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR