7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,432,501

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
40 yılda bi bekar kaldık yemek yeriz dedik Neyse köfte makarna yapayım ...

ya birgün geziye gidiyosun 5 gün köle izaura , her gün çağırdım gelmedin birkere işimiz çıktı ondada geleceğin tuttu ;D

discovery-V8' Alıntı:
ya birgün geziye gidiyosun 5 gün köle izaura , her gün çağırdım gelmedin birkere işimiz çıktı ondada geleceğin tuttu ;D

bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş

Umutun evde size bahsettiğim şehsuvar şişmanoğlunun unimog u , hem arazi hem kamp şeysi, eninde sonunda bende birtane alıcam galiba bir unimog. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz hiç sorma, benim de rüyalarıma giriyor bu ara U406'lar....Yılı da yeni onların, 84 falan...

konuştuğum kişiler 100 km çapındaki bir dairenin dışına çıkamazsın şehir içinde kullanamazsın demese 2 defender yerine 1 defender bir unimog alacaktık, son anda caydık. Ama aklımdan çıkmıyor doğrusu, en kötü ihtimal, bunun portal akslarını defendere takabilrim. Seninle ivedikte baktığımız akslar tam idealdi.

onların fotolarını bir göndersene bana oranları yazıyordu üzerlerinde okunabilecek şekilde yollarsan bir hesap yapayım bakalım nasıl bir lastik kullanmamız lazım?

panzer lasitği uyuyor buna ama tanesi 1600 tl

Nejat ve Onur, ruhsat dizel, üzerine bir puma çaktınızmı süper olur, 5500 TL bedava.

cihanülker' Alıntı:
buda benim miniğin başka ayakkabı giymiş hali ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[attachment=1]

Ulen daha arabanı tanımıyorsun bu prado 90 yada 120 kasa ;D ;D